<div id=
 
komment

Ahol már csak a madár jár

KentaurBen , 2011.04.04. 14:36 · 1 trackback

 

A japán atomkatasztrófa kapcsán talán egy fokkal nagyobb figyelmet kapott újra az 1986-os Csernobil-i atomerőmű katasztrófája.

 

A környék kihalt lett, hiszen az embereket kitelepítették vagy elmenekültek, a természet pedig lassan, de biztosan visszahódítja a területet.

Olyan állat- és növényfajok figyelhetőek meg újra, amelyekről már rég azt hitték, hogy eltűntek a környékről.

David McMillan pripjátyi és csernobili fotói:

LeeDM101 - Stolen Moments (15 minute Mashup/Chillout mix) by LeeDM101

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezen a linken azt a kis szemléltető videót nézhetitek meg, ha van merszetek, ahol a csernobili katasztrófa után hogyan, merre terjedt tovább a szennyezett anyag a légkörben.
Mondanom sem kell, kaptunk vastagon.

Címkék: férfiak nők közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr332798850

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jámborné Balog Tünde - A NAGY HULLÁM 2011.04.04. 19:18:14

HAGYMALEVELEK Kedves Öcsémuram! Hogy rosszabbnál rosszabb híreket hallani a Felkelő Nap Országából, sokat gondolok Kedre. Reménylem, nem éppen arra vette útját, hol Magna Materünk, a Nagy Természet megúnván fiai hetvenkedését, egyetlen vállrándítással...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

isimaru 2011.04.04. 21:46:52

Nah, én nem merem megnézni...
A katasztrófa után nem sokkal ugyanis a játszótéren tépkedtük az akácfa virágját és azt eszegettük, mígnem a tanító néni elparancsolt onnan minket...akkor nem értettem, később megtudtam, hogy miért.
vadjutka

mecséri 2011.04.05. 08:04:38

sose felejtem el, május elsejei hosszú hétvége volt, tavasz nélkül jött a nyár. 30 fok volt, tűző napsütés. a Balatonon voltunk, fürdőnadrágban rohangáltunk, még a vízben is megmártóztunk, bár csak 14 fokos volt...
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása