<div id=
 
5

Londonban sej...

KentaurBen , 2011.06.09. 10:30

Néha ránézek a statisztikára, és szoktam látni, hogy az pl. Egyesült Királyságból elég sokan látogatják a blogot.
Lehet, hogy inspirációra vágyó "hülye angolok vagy angol hülyék", de összegezve az utóbbi másfél évben itthon zajló eseményeket, inkább gondolom, hogy a kies Albionba szakadt hazánkfiairól lehet szó.


Ők azok, akik elmentek, és kemény munkával egy idegen országban éppen azon dolgoznak, hogy pl. itt, a blogon látott gyönyörű lakásokhoz hasonló otthonokban élhessenek majd újra itthon, ha már kellően összeszedték magukat egzisztenciálisan.

Azt tudom, hogy többen összefognak, közösen bérelnek lakást, ami annyira nem is egyszerű móka odakinn.

Jó lenne, ha reálisabb képet kaphatnánk arról, milyenek ezek a bérelhető lakások, házak...
Ha esetleg tényleg úgy van, ahogy gondolom, és magyarok nézegetik a blogot odakintről, megtennék, hogy kommentben mesélnek egy kicsit ezekről a dolgokról?
Köszi!

Mára egy kicsit nagymamásan szupercsaládias londoni házat hoztam, de sebaj, van itt annyi kreatív, aki simán bele tudná magát képzelni egy jó nagy átrendezés után :)
Azért a napozó szoba és a kis üvegház cuki. Nem? De.

Zenemeg: a múltkor a FB-on azt a videót osztottam meg veletek, ahol az amerikai utcaemberétől kérdezték meg, milyen zenét hallgat éppen a kis mp3 lejátszóján/mobilján.
Ma a londoniak következnek. Íme:

Fotók innen.

Címkék: közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr582969985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MuciFoci 2011.06.09. 13:55:19

Hello

Nekem ugy hivtak fel a figyelmemet a blogodra - ami egyebkent nagyon is tetszetos es megy is a kedvencek koze -, szoval en egy uj GB-klikk vagyok! :)
Viszont lassan 9 eve elek itt, es lattam jo sok itteni lakast. Londonit is, videkit is.

A fenti fotok olyan otthonok ahol magyar nem berel lakast... Az eddigi 'kedvenc' helyem az elso alberletem volt, ahol a nappaliban tartottak a lakotarsak a komuves dolgaikat, itt egy csempe, ott egy letra... Egy rossz tv-n az uj tv, sarokban nott a varazsgomba... Igazan emlekezetes volt. A hutoszekrenyben masfel (!) sajat polcunk volt kettonkre. A furdot nem lehetett hasznalni ha a konyhaban valaki megnyitotta a csapot. Idill!

Ezt en irom: mucifoci.blogspot.com/
Itt pedig ma jelent meg az elso vendegposztom: nemartdecor.blog.hu/2011/06/09/tea_cosy_es_mas_kuloncsegek_bevezetes_az_angol_eleterzesbe

Ha erdekel, szivesen irok neked is, a magyarok altal berelt lakasokrol, de nem tukmalom, csak mondom! :)

KentaurBen · http://olomuveg.blog.hu 2011.06.09. 18:54:22

@MuciFoci:
Szia! Köszi a visszajelzést!:)

Már ajánlkozott a blog egyik régebbi olvasója, hogy ír egy élménybeszámolót a témában, a kommentedet, linkestül, hivatkozásostul - bár nem szokásom - pedig nem moderálom ki, így mások is megtalálják majd a sorozatod. ok?
Aztán ha még lesz rá igény, mindenképpen kereslek élmény-ügyben :)

MuciFoci 2011.06.10. 16:41:50

Ok - nem problema, es remelem nem baj, ha igy rad tortem!

szépjuhászné 2011.06.12. 22:04:55

Mivel nagymamakorú vagyok, az egyik lányom Londonban él és még a nevem kezdőbetűjét is feltették a kamraajtóra, szívesen költözöm azonnal! :))

ChristineK · http://christine-jartamban-keltemben.blogspot.com/ 2011.06.21. 21:45:18

Ha kicsit megkésve is, de csatlakoznék, mint az emlegetett ominózus olvasók egyike. :-) Az itteni lakásokról regényeket lehetne irni azt hiszem, annyira sokszinűek. A frissen kiérkezők valóban rákényszerülnek az osztott lakás bérlésére, vagy mondjuk inkább úgy hogy szoba/ágy bérlésére. Mi is nyolc hónapig laktunk egy ilyen kis kommunában. Egy három hálószobás házban összesen tizenkettedmagunkal. :-)) Aki már kinőtt a kollégista feelingből, annak az ilyen szállásból leginkább a rémálmok maradnak meg. Ezért aki megteheti igyekszik minnél előbb saját lakást bérelni. A magunkfajták által megfizethető lakások persze leginkább cipősdoboz méretűek. De idővel mindent meg lehet szokni. Mi jelenleg a harmadik lakásunkat alakitgatjuk éppen.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása