<div id=
 
komment

ÁAT7vége 1. (vaterás melléklettel)

KentaurBen , 2011.06.19. 10:49

Sorozatok jönnek-mennek itt a blogon... persze vannak, amelyek stabilan futnak, meg olyanok, melyek pár bejegyzést érnek csak meg, és amelyekről csak mondtam, hogy majd lesz... és ragozhatnám még a témát :)


A lényeg: a 7végi blogszemlék nyaralni mennek, legközelebb augusztus végén, szeptember elején jelentkezem majd velük leghamarabb.

De addig is, hogy ne maradjunk látnivaló nélkül, ÁAT7vége címen indítok egy újabb sorozatot, amelyben olyan témákat dolgoznék fel, amelyek mindig is foglalkoztattak, eddig nem volt rá időm, és most sem lesz több :) de azzal a pár inspiráló képpel, amit mutatok nektek, egy fokkal beljebb vagyunk :)

A bónusz, hogy megpróbálok a témába vágóan pár érdekes darabot keresni nektek a Vaterán (és/vagy majd még más online kereskedésben, galériákban, antikvitásokban).
(a vaterás vásárlásról tudnotok kell, hogy amennyiben tetszik egy-egy darab, nem érdemes késlekedni, mert ha fix áras, az azt jelenti, hogy bárki bármikor leütheti, és akkor már nem elérhető)

A mai téma: gyönyörű és bonyolult zárak, reteszek.

Háttérzenemeg:

Never told by amatorski


Vaterás találatok:

kb.80-100éves vasból készült régi zár cilinderrel:



antik régi ajtó zár !!! szép díszes:



Nem mindennapi antik nagy lakat 2 kulccsal működő:



Antik díszes kilincs:



Végére furcsaság: Béklyó lakat:



Fotók innen, innen és innen.

Címkék: férfiak nők közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr802996864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása