<div id=
 
6

Nyárindító hétindító

KentaurBen , 2011.07.18. 10:12

Lassan a nyár zenitjére érünk, én pedig tegnap este, ahogy ültem a teraszon és néztem a naplementét, már azon kezdtem parázni, hogy máris rövidebbek a nappalok, mint mondjuk 1 hónapja vagy akár 1 hete.


Akinek még nem hullott ki idén pár napra a kezéből a munka, az szedje össze magát és kezdjen el sürgősen szabadságos időpontot egyeztetni szeretteivel vagy kinézni valami szép helyet magának.


Ha nem megy katalógusból, kérjétek barátaitok, ismerőseitek tanácsát, hol, merre érdemes eltölteni pár napot...

... és persze a családi látogatások ideje is most jött el, hiszen az egymástól távol szakadt rokonok is javarészt ilyenkor látják egymást.


Ha pedig végképp nem jön össze, hogy kimozdulhassunk saját településünk határain túlra, nézzük meg, mi minden történik saját házunk táján: milyen rendezvények, kiállítások lesznek a közeljövőben, tegyünk kisebb, egynapos piknikes kirándulásokat a környéken...


Mára 3 házat hoztam nektek a sokszínűség jegyében: egy rendhagyó módon megsztájlingolt brit kastélyt, egy csajos spanyolt és egy konszolidált amerikait.


Mivel annyira más mind a három, most mellőzném a kérdést, hogy szerinted melyik a legjobb, viszont  - kapcsolódva a poszt elején felvetett témára - arra azért kíváncsi lennék, melyikben nyaralnál mondjuk most egy hetet, ha lehetne?


Zenemeg:

Foster The People - Pumped Up Kicks (RLYNX Remix) by RLYNX


Spanyol nőciskedés:


Brit furcsáskodás:


Amerikai uncsiskodás:

Címkék: férfiak nők közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr383076302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Judó :-) 2011.07.18. 10:23:52

Nekem az első a kedvenc, imádom amikor a tetőgerendák látszanak a plafonon... :) Úgy ahogy van elfogadnám, kivéve a sok Marylin Monroe képet.

vörös áfonya 2011.07.18. 12:07:03

A spanyol nőcisben.Természetesen:)

KarlaLina - www.mokkamekka.blogspot.com 2011.07.18. 14:42:04

Nyaralni egy hetet? Angol furcsában. Legjobb az előszoba toilette mix :-) Fogalmam sincs, minek egy wc-be ennyi fogas, de bírom azokat a helyeket, ahol újra és újra meghökkenek valamin. Benne élni már nem annyira.

JM_JM 2011.07.18. 21:29:57

A lila napernyő és a hortenzia (na és a hozzágondolt tengerpart) miatt - spanyol

pepshop 2011.07.19. 13:49:46

mindenhol 1 hónapot. júni: brit, júli: spanyol, aug: amerikai :)
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása