<div id=
 
komment

Savanyúcukor 2.0

KentaurBen , 2011.08.04. 11:39


Ma úgy ébredtem, hogy a bal lábam keveredett először a földre, én kérek elnézést (remélem, akik tagjai a blog Facebookos csoportjának, először az ott még az éccaka megosztott filmmel kezdték a napi internetezést).


Elég sok külföldi, interior designnal foglalkozó blogot szemlézek, hogy lehetőség szerint láthassátok a legújabb trendeket (is), és irigykedve tapasztalom, hogy azokon a  blogokon láthatóan hemzsegnek a hirdetések, láthatóan - egyáltalán nem zavaró módon - aktívan jelen vannak a helyi boltok, cégek, forgalmazók.


Nálunk egy kezemen meg tudom számolni hány érdemben jó magazin kapható az újságosoknál, blog viszont van elég szép számmal, a hirdetők valahogy mégsem találnak ide.


Úgy tűnik, a boltok tulajdonosai, a cégek értékesítési vezetői, asszisztensei, marketingesei nem olvasnak blogokat, de ami ezek szerint még szomorúbb: a cégek reklám-stratégiáit megtervező márka- és reklámügynökségek sem...


...vagy olvasnak, csak nem az ágyasztaltv-t :(


Pedig már nem csak a blog felületei játszhatnak szerepet egy-egy kampány tervezésekor, hanem a blog Facebookos profiljára illesztett applikációk tömkelege is.


Na, bocsánat, hogy ilyen hülyeségekkel traktáltalak ma benneteket, kárpótlásul 3 szépséget hoztam:

egy franciát, egy spanyolt és egy franciát. 


A két franszia becsapós, vigyázat, mert az egyik másfajta ám mint a másik!


Zenemeg:

Angel Echoes (Jon Hopkins remix) by Four Tet

Spanyol:


Egyik francia:


Másik francia:

Címkék: férfiak nők közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr773124936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2011.08.05. 12:00:36

Egyik franszia hálóóóóó. Zsötem zsötem zsötem!
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása