<div id=
 
5

Uccsó nyári nap

KentaurBen , 2011.09.05. 10:47


Lezárult az idei nagy blogverseny, a Goldenblog, és most úgy érzem magam, mint régen egy-egy szigorlat után: egy hangyaf@sznyit bekúszott az ürességérzet.

Most akkor ennyi volt?


És akkor most hogyan tovább?

Legyenek olyan témák a blogon, amelyek még eddig nem voltak?

Alakítsam át a blogsablont? 
Legyenek időnként vendégbloggerek?

A párnák után előrukkoljak az új dolgokkal, amiket nyáron találtam ki? Vagy üljek még rajtuk egy kicsit?

Mi legyen a blogtalálkozóval?

Ilyen, és ehhez hasonló kínzó kérdések járnak az eszemben... úgy tűnik, valahogy engem is elkapott ez a szeptemberi nagy megújhodás, munkakezdés/iskolakezdés őrület.

Ha technikailag meg tudom oldani, valószínűleg ti, saját olvasóim lesztek az elsők, akiket megkérlek, hogy segítsetek a válaszokban (talán valami online teszt segítségével).

Szóval ez a hét egy kicsit ebben az útkeresősdiben telik majd, kérlek, ne haragudjatok.

Az utóbbi időben jó sokan csatlakoztak a blog Facebookos klubjához, nekik azt javaslom, hogy ne csak a bejegyzések mentén haladjanak a bloggal történő ismerkedésben, hanem szánjanak kb. ugyanennyi időt a Facebookon megosztott tartalmak megtekintésére/meghallgatására (ha rajtam múlna megízlelésére/megszagolására) is! :)

Búcsúzunk a nyártól (Ezt nem hiszem el, b@zmeg, hogy ilyen gyorsan vége!!!), talán a mai nap az utolsó meleg nap, aztán másfajta szépségeket tartogat számunkra az év hátralévő része (már itt toporog az ősz és majd a tél: figyelem! már csak 110 nap van hátra KARÁCSONYIG! :)))

3 házat hoztam mára, amelyekre földrajzi elhelyezkedésük okán egész évben rendesen süt a Nap, tehát nem nehéz kitalálni, hogy az utolsó nyári napon mediterránban utazunk: egy olasz, egy kaliforniai és egy spanyol hásziendá képei következnek (ebből az olasz és a spanyol vendégházként is üzemel).

Melyik teccik a legjobban?

Zenemeg (csak hogy hangolódjunk a dec. 4.-i a38-as koncertjükre: LAMB)

LAMB - Another Language by Sunrise Celebration Fest

A olasz (Casa Fabbrini):



A Santa Barbara-i:



A spanyol (El Carligto):



Ps: Emlékeztetőül: van egy jelenleg is futó játékunk, ugye, amin be kell magad jelölni az itt található 6 kép egyikén, amennyiben szeretnél részt venni a 3 külföldi interior magazin sorsolásán.

A nyertesé mind a három.

Szomorúan tapasztalom, hogy nem vettek részt eddig rajta túl sokan. Mindenki ilyen könnyen hozzájut a legújabb külföldi újságokhoz?

Mondhatnám, hogy nem erőszak a disznótor, de inkább azt mondom, hogy amennyiben úgy tapasztalom a játék lezártakor (kedd du. 5 óra), hogy kevésbé tart érdeklődésre számot ez a típusú játék, akkor egyszerűen nem lesz többet. Ennyi.

Ha tetszett a bejegyzés, gyere, csatlakozz a blog Facebookos klubjához.
Ezt megteheted ide kattintva.

Címkék: férfiak nők közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr463203659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szokeeva 2011.09.05. 11:33:10

Nekem mind a 3 tetszik, de ha sorrendet kellene allitsak, akkor 1.a Santa Barbara-i, 2. az olasz, 3. a spanyol.

duani 2011.09.05. 14:31:39

Toscana örök kedvenc, de ez a lábas kád a kandalló előtt igazán impozáns!

nneirda 2011.09.05. 20:14:57

A spanyol haz tetszik a legjobban.
Indok: az agy mogotti faliszonyeg, panorama a medencebol, feny-arnyek jatek a nadtetos teraszon.
Jajnekem!

Lázár Márta · http://fengshuitrend.blog.hu/ 2011.09.06. 03:26:45

Kedves Ben (ha szabad így...), az őszinteség ritka madár, és a szavaidat ma 3szor olvastam vissza, legutóbb most, h lejöttem a kicsik mellől, fogmosni, mert bealudtam velük sajna megint. És ne haragudj, de most is csak azt mondtam magamban, nemár, Kópis Benedek. Persze, a s siker is lehet krízis-szitu, legalábbis átmenetileg, de hát izé... a helyedben sokan lennénk ám :) TÖKJÓ, amiben vagy. Szuperjó, hogy csinálod, és ahogyan. Sok kéne belőled, mert - most hadd kanyarodjak vissza - olyan kevesen merik, tudják nyíltan vállalni, hát neked most megadatott, és ennek örülj, légyszi, igyál bort/sört,akármit, és ünnepelj, mert megérdemled, ahogy a dm mondja. Isten áldjon!

KentaurBen · http://olomuveg.blog.hu 2011.09.06. 12:05:05

@Lázár Márta: Köszönöm a bátorító szavakat! Igyekezni fogok :)
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása