<div id=
 
1

Egy ilyet a telekre? - Glamouros faházak

KentaurBen , 2012.02.21. 13:26

Az idei év egyik lakberendezési trendje (a sok közül), a glamour vagyis ragyogó varázslat... na, vagy hogyan is fordítsuk.


Egy sajátos stílus, ami a tomboló válság ellenére luxus-érzetet kelt, egy kis szertelen gazdagság-fíling, ami, bármilyen évszámot írjunk is, a legszebb oldalát mutatja.


Drámaiság, fényűzés, a múlt és a jelen csillogásának, az egyszerű és a kifinomult tárgyaknak, árnyalatoknak a keveréke ez, ahonnan a tükör, a tükröződő felületek (és/vagy a fény-játék!) soha nem hiányozhatnak.


És mivel egy kaméleon-stílusról van szó, csakis akkor ütős igazán, ha beleadjuk magunkat, ha merünk úgy gondolkodni, fantáziálni, ahogy a legszebb, legelegánsabb, legsikkesebb otthonunkat látni szeretnénk.


A kiegészítők terén sajnos nincs kompromisszum: csak is minőségi anyagok, kiegészítők jöhetnek számításba, és ha a büdzsé csak azt engedi meg, inkább egyet vegyünk, mint sok olcsó utánzatot, mert a "minthaolyan" giccses hatást kelt.


Akinek ez a stílus tetszik, jó, ha előbb igazán glamouros enteriőrökkel kezdi az inspirálódást.

Ma én ilyemiket hoztam, de hogy ne csapjunk egyből a lecsóba, vidéki faházakban tálalva jön az okosság, "szerényebb", de még így is brutál verzióan...


Kértek még vadabbat?


Zenemeg:

The Cigarette Duet by princesschelsea

Amerikai glamour (Montana):


Francia glamour (Courchevel):


Még egy amerikai glamour (Colorado):


Ha tetszett a bejegyzés, gyere, csatlakozz az ágy-asztal-tv blog Facebookos klubjához.
Ezt megteheted ide kattintva.

Címkék: férfiak nők közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr934156212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2012.02.21. 13:56:40

Egyértelműen a fhranszia :))azzzonnal kérem közelgő szülinapomra!
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása