<div id=
 
1

Csajszis pecók

KentaurBen , 2012.02.29. 11:53

Két esetben fordulhat elő a fenti jelző egy lakás tekintetében: ha valaki egyedül él, és bizony akkor, ha hiába él együtt egy pár, amaz nőihölgy tagja kissé túlzásba esik önnön kiterjesztésében, és nem nagyon veszi figyelembe, hogy mellette bizony egy férfi is él.


Nincs is ezzel semmi baj, ha egyrészt tudjuk, hogy a szingliség csak egy állapot, másrészt, ha a férfitársaságot nem zavarja a túl sok ösztrogén a "levegőben".


És ha mindez nem elég, kell még hobbiszoba is, ahol lehet varrni-szőni-fonni-kreatívkodni... :)

Pár éve olvastam valahol, hogy Spitzergyörgyisomamamagésa külön fenntart magának egy kis belvárosi menedéklakást, ahová elmenekülhet, ahol csak maga lehet a naaagynagy nőiségében.
Neked lenne ilyesmire igényed?

Zenemeg:

Neue Liebe - Laing by sound-deutsch-vertont

Spanyol visszafogottság:



Ausztál nőciskedés:



Végére bónusz: talán emlékeztek, hogy pár napja megosztottam az idei Év ékszere közönségszavazás jelöltjeit, és megvan a nyertes:
Zsabokorszky Lili - Meteor c. ékszere. Gratulálok!



Ha tetszett a bejegyzés, gyere, csatlakozz az ágy-asztal-tv blog Facebookos klubjához.
Ezt megteheted ide kattintva.

Címkék: nők

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr424225203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.02. 20:34:29

Nem tudom, az én ízlésemnek egy kicsit édeskés, túlcsordultan nőies. Inkább a markánsabb, erőteljesebb dizájnt szeretem, ami mindezek mellett egyszerű és letisztult. Dehát nem lehet mindenki egyforma... :))
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása