<div id=
 
2

Markáns elemek a lakásban

KentaurBen , 2012.03.27. 13:45


Mi a helyzet akkor, ha valami annyira tetszik nekünk, hogy legszívesebben ide is tennénk belőle, meg oda is, amoda meg szintén, csak más színben... stb...?


Biztos azért van, mert az évek múlásával én sem leszek fiatalabb, és a bennem élő öregember elkezd bekiabálni, ha valamiből több van a kelleténél, és mondja, mondja, hogy a kevesebb több...


DE.


Néha, ha jól eltalálják a ritmust, az anyagot, a színt, a mintát, igenis van létjogosultsága annak, ha valamiből sok van.

(arról nem is beszélve, hogy otthon hagy csináljam már azt, ami nekem tetszik, há nem? de!)


És ez most nem a designer vagy a művészi megközelítés, ahol egy-egy bútor vagy alkotás kapcsán kifejezetten a a "sokaság", a "túlzás" a kiindulópont, hanem arról, vajon hol a határa annak, hogy mondjuk egy bizonyos színből, egy bizonyos anyagból mennyi van az adott térben (arról nem is beszélve, ha az árnyalatokat is beleszámoljuk...)


Ma két példát hoztam arra, hogyan tud az ilyesmi mégis "kiegyensúlyozott" maradni.

Egy spanyol, sok cementlappal, és egy angol, sok ólomüveggel.


Nap kérdése: ha most körülnézel van olyan szín, anyag a lakásban, amiből szerinted - objektíve is - több van, mint amennyinek lennie kellene?


Zenemeg:

A Dancing Beggar - Stars Bring Us Closer by Type PR


Angol:


Spanyol:


Ha tetszett a bejegyzés, gyere, csatlakozz az ágy-asztal-tv blog Facebookos klubjához.
Ezt megteheted ide kattintva.

Címkék: férfiak nők közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr284343456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Evehid 2012.03.28. 09:35:50

Kedves Ben!

Már vagy egy éve olvasom a blogodat, és "természetesen" még nem jutottam el minden bejegyzéshez, de nagyon tetszik, amit hozol, és ahogy az oldalt felépíted. Gratulálok, nagyon színvonalas munka! :) A kérdésre válaszolva: nálunk 4 dologból van esztétikailag túl sok a házban. Könyvből, lakberendezési újságokból, gyerekjátékokból és macskaszőrből. :D Az angolba rögtön költöznék is, ha lenne hozzá földszinten is kert.

KentaurBen · http://olomuveg.blog.hu 2012.03.28. 16:14:31

@Evehid: Nagyon szépen köszönöm a visszajelzést! :)
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása