<div id=
 
komment

Könyvtámaszok és Etsy-s kincsvadászat

KentaurBen , 2012.04.12. 12:55

A minap belebotlottam a Zinterneten pár vicces könyvtámaszba, és elgondolkodtam, vajon mennyire engedjük meg magunknak az ehhez hasonló humort a lakberendezésben.


Nyilván ez csak egy kis tétel, de a maga helyén igenis képes megmosolyogtatni... és még annyi módja van a bennünk jelenlévő öröm kifejezésére a keretezett plakátoktól kezdve, a nem hétköznapi tárgy vagy színcsoportosításon át, a tárgyak új funkcióval ellátásáig.


Aztán, miközben ezen morfondíroztam, arra jutottam, hogy egy tárgy/bútor vagy bármi vicc-tartalma nem feltétlenül látható, hiszen sokunknál van úgy, hogy a hozzá kapcsolódó emlék teszi viccessé :)


Hogy levezessem ezt a gondolatmenetet, egy jó kis Etsy-s kincsvadászatba fogtam, és gyűjtöttem pár  - szerintem - érdekes, szép, kedves eladó holmit.

Eléggé addiktív a dolog, de nyugodtan klikkeljetek a poszt végén megadott hivatkozásokra, és nyugodtan keresgéljetek ti is!


By the way, nagy öröm, hogy már 188 tagot számlál a kis ÁAT Csere-Bere Bolhapiacunk a Facebookon (ahová itt lehet csatlakozni)!

Ha van olyan bútor; dísztárgy; függöny, kárpit, szőnyeg; építési, bontási maradék (ablakok, ajtók, deszkák, téglák; csináldmagad-tárgy, dísz, lakberendezési kiegészítő; antik tárgy, amitől szívesen megválnl, ide feltöltheted.

(Figyelem: egyéb, használt tárgyakat (pl. ventillátor, ruhanemű, TV, bringa, és még sorolhatnám) nem várunk, csak azokat, amelyek beleférnek a fenti kategóriákba)


Mivel ez egy csere-berén alapuló közösség, akkor fog igazán pörögni, ha sokan tesznek fel képeket, hiszen előbb-utóbb jön a kérdés: "te mit tudnál felajánlani?", úgy csatlakozásra, feltöltésre fel!

Mert lehet, hogy ami számodra csak egy "vacak", valakinek kincset fog érni :)


Zenemeg:

Mint Julep - Arristea by Keith Kenniff - Helios

Jöjjenek hát előbb a könyvtámaszok:


Aztán meg az Etsy-s beletúrás:


Képek forrása itt, itt, itt, itt,itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt és itt.


Ha tetszett a bejegyzés, gyere, csatlakozz az ágy-asztal-tv blog Facebookos klubjához.
Ezt megteheted ide kattintva.

Címkék: férfiak nők közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr334388163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása