<div id=
 
komment

Átadom a szót

KentaurBen , 2012.05.04. 11:49

Csak úgy röpködnek mostanában a végrepéntekek, egyik hosszú7végéből a másik 7végébe esünk.

Yep!


Talán így jobban jut idő a kisebb-nagyobb felújításokra, átalakításokra is... vagy?

Van köztetek olyan, aki éppen tervezi, hogy átrendezi/felfrissíti az otthonát?

Aki most költözik új lakásba?


Csináljunk egy olyat, hogy aki érintett, kommentben megírja, hogy miről, milyen témáról szeretne olvasni itt a blogon, én pedig a beérkezett igények alapján minden héten készítek egy ilyen "Olvasók kérték"-rovatot.

Jól hangzik?


Szóval a tiétek a témajavaslat, enyém a kidolgozás :)


Mára egy brit, egy norvég és egy spanyol otthont hoztam.

Melyik tetszik a legjobban?


Zenemeg:

House by dems

Angol romantikusos:


Oslo-i kiegyensúlyozottos:


Spanyol megfontoltos:


Ha tetszett a bejegyzés, gyere, csatlakozz az ágy-asztal-tv blog Facebookos klubjához.
Ezt megteheted ide kattintva.

Címkék: férfiak nők közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr494488192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

famella 2012.05.04. 13:21:57

Mi,két év után,hogy beköltöztünk egy régi házba (hagyományos kocka,megtoldva egy alacsony belmagasságú szárnnyal,így téve L alakúvá a kockát:),felújítjuk az előteret!Ami előtér és nappali lesz egyben.A stílus leírással bajban vagyok,a színek már megvannak.Több irányzat is tetszik: az angol,a country,a mediterrán és a skandináv.Imádom a fehér,pasztell színeket,klasszikus formákat,de az otthonos vidéki stílust is.Ebből az eklektikából szeretnék egy egységes "stílust".Az én legnagyobb bajom,és szerintem másoknak is,hogy tudom mi tetszene,de megvalósítani nehéz,hogy valóban jól is nézzen ki.Pénz meg egy lakberendezőre sajnos nincs.Ezért nézegetem a lakber oldalakat,blogokat,mentek le ezer képet,hátha az ihlet megszáll,és a millió jó ötletből kialakul a nekem és a családomnak a legmegfelelőbb!:)Úgyhogy én olyan posztot támogatok,amiből megtudhatom,vagy legalábbis közelebb kerülhetek ahhoz,amit tudom,hogy mások évekig tanulnak,és a neve az,hogy lakberendezés!:)

AnitaBalint 2012.05.09. 09:01:43

sziasztok,
mi éppen a múlt hétvégén költöztünk és még mindig költözünk, így jól jön minden tipp/segítség. a legnagyobb problémánk, h a fürdőszobában nincs hely szekrénynek, álló polcnak, így csak a fali polc jöhetne szóba, de ott meg az egyik fal, ami elbírná, tele van konnektorokkal, így az kilőve, a másik, a mosdók feletti falon viszont gipszkarton van, így az félő, h nagyon nehéz szekrényt/tükröt egyebet nem bírnak el...
van ötleted, miként tudnánk megoldani a problémát?
ezer hála!:)

micka · http://micka.freeblog.hu 2012.10.23. 14:09:51

nagyon kellene szárnyaljon a fantáziám. de nem teszi. segítséget kérnék tőled. adva egy vonat típusú falusi ház. bővíteni csak felfelé lehet. szerkezetileg el is bírná. de egész egyszerűen nem tudom elképzelni a hogyant. így is van egy szobánk (a középső) amin 3 ajtó és 3 ablak van, és nincs szabad falfelület...
jól leírtam mi a kérdés?:-)
lépcsőt sem látok lelki szemeimmel, ami ideillene...
segíts:-)
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása