<div id=
 

I hate Mondays, but...

KentaurBen , 2012.06.11. 12:09

...gondoltam megosztom veletek a jó hírt, miszert a múltkor a blogon bemutatott Palóc Vendégház  - nagyrészt a bejegyzésnek köszönhetően - elkelt!

Juhhú!

Az új tulajdonosok szintén vendégházként viszik tovább, úh. ha kikapcsolódásra vágytok, menjetek (és sokasodjatok) és pihenjetek egy jót a tutinyugiban!


A jövőre nézvést pedig csak szeretném jelezni, ha köztetek van olyan, akinek szép eladó lakása, háza van, írjon nekem az agyasztaltv (kukac) yahoo (pont) com mailcímre, és ha tetszetős a dolog, meg tudunk egyezni a blogon hirdetésről :)


Más: a Facebook mindig változtat valami a Mátrixon, gondolom tette ezt szintén a közelmúltban, és azt tapasztalom az oda feltett tartalmak még jó esetben is csak a tábor felét érik el.

Arról már korábban is szóltam, ha tagja vagy egy csoportnak, az nem biztos, hogy meg is fog jelenni az üzenőfaladon az általuk felett kép, videó, csak ha időnként te is kifejezed tetszésed like vagy komment formájában (tehát a FB is elvár tőled bizonyos fokú aktivitást).

De ha ez nem is megy neked, mert túl megerőltető, akkor annyit tudok még segíteni, hogy az üzenőfalad tetején található 'Rendezés' felirat melletti fülecskét lenyitva átállítod a 'Legfrissebb események"-re.

Így ni:


Így sem tuti a dolog, de legalább nagyobb eséllyel kapod meg azt, ami miatt végül is csatlakoztál egy klubhoz, pl. az Ágy-Asztal-TV-hez. (és ezt midig csekkolni kell, hogy így van-e beállítva)


Levezetéskét pedig jöjjön néhány pillanatkép mindenféle filmek forgatási szüneteiből :)

Szép napot!

Ha tetszett a bejegyzés, gyere, csatlakozz az ágy-asztal-tv blog Facebookos klubjához.
Ezt megteheted ide kattintva.

Címkék: férfiak nők közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr904579276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása