<div id=
 
komment

Offtopik és Ház természetes fényben

KentaurBen , 2012.08.27. 14:22

Akik jó ideje olvassák a blogot, találkozhattak a munkakereső posztommal, jelentem, a helyzet még mindig fennáll.

Miután az elmúlt hónapokat azzal töltöttem, hogy különböző cégeknél próbáltam FB-os ügyfél-gondozó minőségben elhelyezkedni, sikertelenül (úgy tűnik az nem számít, ha van egy szép számú klubod, amit a semmiből teremtettél elő...), leteszek erről az idealisztikus elképzelésről, hogy ezek a cégek olyan embert keresnek, aki ért hozzá, bár nem tanulta.


Ideje lassan váltani, egy kicsit mással foglalkozni, mint a lakberendezés vagyis mégsem, az eddigi tudást is jó lenne használni, és a mostani agylövésem az, hogy valahogyan az ingatlanpiac felé kellene mozdulnom.


Szeretnék jobban belemélyedni a house staging-be (ami egy olyan amerikai módszer, melynek segítségével praktikus (felújítási, styling...) tanácsokkal látják el azokat az ingatlantulajdonosokat, akik hosszabb ideje nem tudták eladni házukat, lakásukat vagy éppen eleve szeretnének frissen, újszerűen hozzáállni ehhez a problémához...


Természetesen ez nem jelentené az ÁAT megszűnését. 


Az ki van zárva :)


Meggyőződésem, hogy van annak értelme, ha az ember néha tesz egy pár fokos fordulatot, és másképp néz ugyanarra a területre, amivel addig foglalkozott.

Szóval ha ismertek olyan ingatlanirodát, képviselőjét vagy vezetőjét, stb. aki nyitott lehet erre a kezdeményezésre ill. új embert keres kiccsapatába itt Budapesten, szóljatok mán neki az érdekemben.


Elnézést, hogy ilyen magánéleti dolgokat is megosztok veletek, de úgy érzem, mintha sokan közületek már jóismerőseim lennétek (bár a barátaim óva intettek attól, hogy ilyesmikről írjak a blogomon, de...)... másrészt talán ti is jobban megértitek, néha miért ezt vagy azt a képet használom vagy posztolom a FB-ra.


Köszönöm előre is, bármi kérdés van, írjatok nyugodtan az agyasztaltv (kukac) yahoo (pont) comra..


And now for something completely different:


Talán észrevettétek, az utóbbi időben: kicsit rácsúsztam erre a régi+nagyonúj kombóra, micsinájjak, tetszik ez a megközelítés.


Ilyen a mai spanyolkánk is, ahol a tulajdonosoknak mivel fontos szempont volt, hogy a környező tájat lehessen látni jól, cserébe sok természetes fényt kaptak.


Külön felhívnám a figyelmet a betonnal megbolondított háló+gardrób+fürdő mixre!

Nem mondom, hogy nem balesetveszélyes cseppet... de szerintem nagyon állat :)


Zenemeg:

The Joy Formidable - Wolf's Law by FADED GLAMOUR

Bónusztrack: szeretnél egy hasonló kis asztali, papírföldgömbbizbaszt? 


Ide klikkelve letöltheted a sablont és segítséget is találsz ahhoz, hogy készítsd el.


Ha még nem tetted meg, támogasd szavazatoddal az ÁGY-ASZTAL-TV-t az idei Goldenblogon.
Ide klikkelve megtalálsz az 'Életmód' kategóriában. Előre is köszönöm.

Ha pedig tetszett a bejegyzés, és más, extra tartalmakat is szeretnél kapni, gyere, csatlakozz a blog Facebookos klubjához.

Ezt megteheted ide kattintva.

Címkék: férfiak nők közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr354735120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vis Mayor (törölt) 2012.08.27. 21:16:00

Szép ház, gyerekszoba és terasz kedvenc, hálófürdő tök extrém, este azért nem indulnék el benne ;-)
és mail ment.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása