<div id=
 
komment

Konyhakiállítás - A konyha divatot teremt

KentaurBen , 2013.02.26. 18:08
01konyhakiallitas.png
 
Egy 7végi rendezvényre szeretném felhívni a figyelmeteket, és főleg azokét, akik konyhaátalakítás, tervezés előtt állnak az idén, ui. a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre egy izgalmas konyhakiállítás.
 
Már az alcím is sokat sejtető: 'A konyha divatot teremt'

A helyszínen a legújabb 2013-as konyhabútor és konyhagép kollekciók mellett (pl. Magyarországon először a Konyhakiállításon lesz látható a Miele vadonatúj beépíthető készüléksorozata. A „Design for life“ mottójával több készüléket mutat be a vásár látogatóinak kétféle dizájnvonalban. A „PureLine“ az egyszerűsített dizájnnal elsősorban a nyitott terű nappalikhoz és konyhákhoz alkalmas. Ezzel szemben a klasszikus, zárt konyhákhoz a részletgazdag „ContourLine“ választható.) az étkezőbútorok, kisgépek és konyhai felszerelések terén is hiánytalan élményben lehet részed, nem is beszélve az egész napos színpadi főzőbemutatókról, ahol a legjobb hazai séfektől leshetsz el új fogásokat, titkokat és praktikákat. 
 
03konyhakiallitas.jpg
 
A több mint 100 kiállító által bemutatott hazai és nemzetközi újdonságok közül nem egy annyira friss, hogy egész Európában egy mintakollekció létezik még csak belőle!

Több kiállító is készül meghökkentő színű konyhákkal, de lesz színváltós konyha is a kiállításon,
 
04konyhakiallitas.jpg

vagy pl. az idén mutatkozik be a BORA elszívó és főzőfelület egyben, mely közvetlenül ott fogja meg a párát és a szagokat, ahol azok keletkeznek (reddot design nyertes lett 2012-ben), ezt akár működés közben, élőben is megtekintheted,
 
05konyhakiallitas.png
 
de a Liebherr megújult beépíthető hűtőkínálata is a Konyhakiállításon mutatkozik be először.
 
06konyhakiallitas.jpg
 
Akkor sem érdemes kihagynod az eseményt, ha csak pár aprósággal szeretnéd feldobni a konyhád, vagy egy új séfkésre lenne okvetlenül szükséged :)

Az idei konyhai divat természetesen nem csak az eszközökben, a tartalomban is megjelenik az eseményen. A Miele gasztroszínpadon olyan séfek mutatják be ezt neked, mint a két Gault & Millau sapkás Pesti István vagy a tavalyi év legjobb cukrásza, Balatoni Brigitta.

Idei újdonság még az étkeződesign bemutató, ahol megismerheted az étkező-tálaló helyiségek legújabb trendjeit a minimáltól a nagyvonalún keresztül a country és rusztikusig, nem feledkezve el magáról a terítéskultúráról sem.

Már előtte is inspirálódhatunk, hiszen itt, a kiállítás Facebookos oldalán kaphattok friss ötleteket, tanácsokat... de az oldal a rendezvény után is él majd, hiszen jó konyhai ötletekből sosem elég, érdemes hát csatlakozni.


A szerencsés odalátogatók között még egy új konyhát is kisorsolnak:
ha szeretnél az esélyesek között lenni, a kiállítás megtekintése előtt mindenképp keresd fel a www.konyhakiallitas.hu oldalt és regisztrálj, mert a látogatók között fődíjként egy 2,5 millió Ft értékű Nolte konyhabútort sorsolnak ki!
 
A kiállítás megtekinthető: 2013. március 1-3.
A rendezvény pontos címe: Papp László Budapest Sportaréna
1143 Budapest, Stefánia út 2.
Akik pedig szeretnének belépőt nyerni, most nem kell mást tenniük, mint válaszolni erre a kérdésre:
 
Mi a Konyhakiállítás Facebookos oldalának neve?
 
és a választ elküldeni az agyasztaltv@yahoo.com mailcímre.
 
Azok között, akik helyesen válaszolnak, 3 db páros belépőt sorsolok.
 
A játék időtartama a poszt kikerülésének időpontjától, holnap (2013. február 27-e) este 10 óráig.
A mailben kérek egy nevet, hogy a kiállításon tényleg te kaphasd meg a páros belépőket.
(A játékban mindenki csak egyszer vehet részt, a mailcímeket semmi másra nem használjuk.)
 
 

Én biztosan ott leszek. És Te?

 

07konyhakiallitas.jpg

Címkék: férfiak nők közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr335106918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása