<div id=
 
komment

Stílus-hatások

KentaurBen , 2013.04.03. 20:02

anyito.jpg

Évek óta egyre erősödő tendencia, hogy a városi enteriőrökben a rusztikus elemek, a vidéki enteriőrökben pedig a nagyvárosi elemek vannak jelen, nem is kis mértékben.

Egy magára valamit is adó mai stílusmagazinban biztos találunk olyan lakást a cityben, ahol mondjuk egy nagy deszka az étkező asztallapja vagy a vidéki felújított kisházakban ott figyelnek az ipari lámpák vagy épp' a nagyon is kortárs printek, grafikák a falon... és még sorolhatnám.

Jól van ez így, nekem tetszik ez az oda-visszahatás, ettől lakberendezőre mondjuk még nem lesz kevésbé szükség, hiába gondolják sokan azt hogy jah, kérem, ez nekem is megy.

Mert hogy mi passzol mihez, mármint, hogy utána mégis kellemes legyen ránézni, na, az a titkok titka, az a lakberendező titkos tudása :)

A fent leírtakra hoztam ma két példát: egy olasz vidéki házat és egy portlandi lakást.

Zenemeg:

The Knife - Pass this on by LaGorilla

Olasz:

olasz01.jpg

olasz02.jpg

olasz03.jpg

olasz04.jpg

olasz05.jpg

olasz06.jpg

olasz07.jpg

olasz08.jpg

olasz09.jpg

olasz010.jpg

olasz011.jpg

olasz012.jpg

Portlandi:

portland01.jpg

portland02.jpg

portland03.jpg

portland04.jpg

portland05.jpg

portland06.jpg

portland07.jpg

portland08.jpg

portland09.jpg

Címkék: férfiak nők közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr865193657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vizimazsom 2013.04.11. 09:43:29

Mindkét helyen jó munkát végzett a lakberendező, de szerintem az olasz sikerült igazán harmonikusra, abban nem találtam csontot (a másikban is csak picit, de nem árulom el, mit, mert amúgy rendben van az is, nagyon)
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása