<div id=
 
komment

EDISON HAT / Edison Six / Шесть Эдисон

KentaurBen , 2015.10.02. 10:38
00_edison_nyito.png
Kezdetben volt a blog. Aztán lett a blogból egy bolt. Milyen jó is lett volna, ha már megírtam volna azt a posztot, ami erről szól :)
Akkor emlékeznétek rá, hogy a boltindításnál azt terveztem, hogy valami "aktivitást" kapcsolok a boltos hétköznapokhoz.
Persze először azt hittem, hogy ezek majd mindenféle DIY-workshopok lesznek, de úgy tűnik a tapasztalat mást hozott, ugyanis nem tudok elszakadni a lakberendezéstől :)
A bolt nyitva tartásának elmúlt 2 éve óta sokan jártak/jártatok nálam. Sokszor hallhattam arról, hová kerülnek majd azok a bútorok, tárgyak, kiegészítők, amiket itt vettetek, de annyira vártam arra a lehetőségre, hogy végre a két szememmel is láthassam ezt.
Szép lassan adódott egy lehetőség lakberendezési megkeresés kapcsán, ahol "tetőtől-talpig", a garázstól a tetőkertig mindenhol lehetőségem nyílt valami szépet, otthonosat, különlegeset létrehozni azoknak a tárgyaknak a segítségével, amelyek eddig a boltocskában várták új életüket.

Zugló szélének kis utcácskájában, egy tágas családi házban kaptunk erre lehetőséget. Azért is éreztünk nagyszerűnek ezt a feladatot, mert a ház fantasztikus adottságokkal bír, pusztán már az elhelyezkedése kapcsán is és eladó! :)
Herminamezőn, vagyis Pest zöldövezetének szélén, a Táncművészeti Főiskola szomszédságában, a Kisföldalatti végállomásától gyalog 5 percre vagyunk. Ideális hely annak, aki szeret Budapesten élni -vagyis nem az agglomerációban képzeli el az életét- annyira, hogy a belvárostól sem szeretne messze kerülni (tömegközlekedéssel/autóval meg 10 perc sincs mondjuk a Blaha Lujza tér), de eközben jólesik nagy fák közt, csendes helyen lenni.
És persze az is beleszerethet, aki szeretne mindezek mellett egy kertet is, ahol lehet sokféle dísznövényt, urambocsá' konyhakerti zöldségeket nevelni (no, nem ipari mennyiségben), ahol van hely lazulni, napozni is. Ennél különlegesebbet nem is találhattunk volna, hiszen mindezekhez itt egy 101 nm-nyi körpanorámás tetőkert :)
A házról pár szóban: a földszinten két autóbeállós garázs van kis műhelyrésszel és minden háziasszony álmával a külön mosókonyhával, külső kerti tárolóval és szelektív hulladéktárolóval.
A következő szinten található a nappali. Ezen az emeleten a tágas -központi- előtérből több helyiséget közelíthetünk meg. A konyha (amelyhez külön kamra tartozik), a reggeliző/bisztro rész, a tágas étkező és a nappali mind egy légtérben, de mégis szépen tagolva, esztétikailag elkülönülve helyezkednek el.
Korábban szűkös, sötét étkező nyílt az előtérből, az ember fiát nem csalogatta hosszas beszélgetésre, kellemes falatozásra s mivel volt egy hosszúkás, egy-egy félfallal mégis kettéosztott nagy légterű nappalink, így annak egyik felébe átköltöztettük az étkezőt, így már hatalmas társaság gyűlhet össze kényelmesen, akár családi vacsoráról, akár baráti összejövetelről legyen szó. A régi étkezőből kialakítottunk egy kávéházat idéző kisebb reggeliző/bisztro részt, ahol egyedül, vagy akár kettecskén, intimebb hangulatban fogyasztható el a reggeli kávé, vagy egy gyors reggeli-vacsora. Ide különleges világítást terveztünk: összehoztunk egy ipari lámpaburát egy kristálycsillárral :). Egyedi és különleges megoldás, ráadásul szépen kapcsolódik a nagy étkező két kristálycsillárjához is.
Mi beleszerettünk, lesznek is majd testvérei a boltban!
A két helyiség közé térelválasztóként kokedamákat (speciális, mohával fedett, dísznövénylabdákat) függesztettünk, így egy csipetnyi természet becsempészésével, de finoman elhatároltuk a kis és a nagy étkező tereket.
Az étkező falának színébe már korábban beleszerettem, imádom, hogy az adott fényviszonyoktól függően hol olajoskék, hogy egészen türkizes, friss, markáns, van benne életerő :)
Ezzel a színnel barátkozik tulajdonképpen az előszoba papagájmintás tapétája, az étkező és a nappali közé felhúzott hatalmas könyvespolc rendszer és a házban még itt-ott felbukkanó egyéb kékek.
Az étkezőben helyet kapott egy kényelmes olvasósarok, ha ebéd vagy vacsora után még TÉNYLEG olvasni szeretne valaki (nekem a fekve olvasás mindig egy jól "arconkólintós" bealvást eredményez). Megemlíteném még, hogy a padlón lévő "szőnyeg" festve van, és nem átallottunk betenni egy nagy közlekedési tükröt sem, ami remekül gyűjti össze tükörképében a két helyiséget.
Mármint a nappaliét is, ami már a tényleges lazítás helyszíne, és hogy fokozzuk a hángulatot, kapott egy galambszürke polcrendszerbe foglalt kis kandallócskát is, az esti romantikázáshoz :)
A második szinten található a hálószoba (ahol kézzel festettünk az álomszerű toszkán tájat az ágy mögötti falra), a dolgozószoba, ill. egy tematikusabban Star Wars-fan gyerekszoba (ahol az egyik falra szintén egy kézzel festett mashup került: egy timburton-ös starwars-os falikép. Ééééés, ne feledkezzünk meg a szoba másik különlegességéről sem- nem, nem a faburkolatról, ami valóban látványos, vagy a Red Dot díjas lámpákról, hanem erről: az átfestett utazóládáról.
Ezen a szinten a három szobát összekötő funkcionálisan kihasználatlan helyiségből, az előtérből leválasztottunk egy részt és kialakítottunk benne gardróbszobát. A tolóajtaja üvegezett, így a közlekedőnek bőven jut fény.
A legfelső szint pedig a tetőterasz, ami tulajdonképpen a ház legtöbb lehetőséget adó, legcsodásabb része. Tavasztól őszig kihasználhatjuk az általa nyújtott élvezeteket: képzeljétek magatokat oda, ahogy egy kétszemélyes függőágyban lazultok, ahogy egy jó könyvvel a kezetekben a friss levegőn olvasgattok, ahol a barátokkal együtt egy hajnalig tartó grillpartyt tartotok...
Gyönyörű a panoráma, igazán nincs is magasabb ház a környéken. Itt a magasban valóban intim, zárt kertje van a háznak.
Fokozható még az élmény egy szaunával a tetőkert egyik sarkában, vagy akár egy jacuzzi telepítésével is -bőven van hely ezeknek- és akkor télen is élvezhetjük a helyszínt, a téli este hófödte panorámáját és a házi wellness nyújtotta örömöket. Micsoda élmény, amikor a forróságból egyenesen a hóba vethetjük magunkat! :)
Amikor elkészültek a fotók, próbáltam friss szemmel ránézni a házra, a szobákra. Arra jutottam: érezni, hogy 2015-ben vagyunk, Budapesten. Érzem a sokféle stílus harmonikus összefonódását, pont ott döccen a szem jólesően, ahol kell, van benne új, izgalmas és van benne régi, emlékeket idéző, van benne modern és rusztikus, művészi és sikkes, de mindent egybevéve barátságos, otthonos.
És mi mást várnánk el attól a háztól, ahol élni szeretnénk? 
A ház jelenleg elérhető, megvásárolható.
Ha szeretnél ezen a poszton túl -időnként frissülő képeken keresztül és új információkkal bővítve- még ismerkedni kicsit a házzal, megteheted a Facebookos oldalán, vagy itt.
Minden egyéb kérdésben szívesen állnak a rendelkezésedre: edisonsixbudapest kukac gmail .com
Ez volt tehát a Szimpla Design Shop első, házat eladásra felkészítő projektje... de már készülünk a következőre :)
Vagy van esetleg neked is olyan házad, lakásod, amit szeretnél ilyen módon értékesíteni? írj nekünk: agyasztaltv kukac yahoo .com
Hogy a ház minél előbb megtalálhassa leendő lakóit, köszönöm, ha megosztod a posztot!
És most jöjjenek a fotók (készítette: Gosztom Gergő):

01_edison_kulso.jpg

01_edison_kulso02.jpg

01_edison_kulso03.jpg

02_edison_eloszoba.jpg

03_edison_bisztro.jpg

04_edison_bisztro2.png

05_edison_konyha.jpg

06_edison_etkezo00.png

07_edison_etkezo01.jpg

08_edison_etkezo02.jpg

09_edison_etkezo03.jpg

010_edison_etkezo04.jpg

011_edison_nappali01.jpg

012_edison_nappali02.jpg

013_edison_nappali03.jpg

013_edison_nappali04.jpg

014_5_edison_lepcsofeljaro02.jpg

014_edison_lepcsofeljaro.jpg

015_edison_felsoeloszoba.jpg

016_edison_haloszoba00.jpg

017_edison_haloszoba01.jpg

018_edison_haloszoba02.jpg

019_edison_gardrob01.jpg

020_edison_gyerekszoba01.jpg

021_edison_gyerekszoba02.jpg

022_edison_gyerekszoba03.jpg

023_edison_gyerekszoba04.png

024_edison_gyerekszoba05.jpg

025_edison_dolgozo01.jpg

026_edison_dolgozo02.jpg

027_edison_dolgozo03.png

028_edison_dolgozo04.jpg

029_edison_tetokert01.jpg

030_edison_tetokert02.jpg

031_edison_tetokert03.jpg

032_edison_tetokert04.jpg

033_edison_tetokert05.jpg

034_edison_tetokert06.jpg

Ez pedig két videó, hogy bejárhassátok kicsit a házat:

Edison Six

In the beginning, there was the blog. Then the blog became a shop. It would have been great if I had already written the post that is about it :)

Then you would remember, when opening the shop, I was planning some kind “activity” connected with the weekdays of the shop.

Of course, first I thought these would be all kinds of DIY workshops but apparently experience proved that I cannot get away from interior design. :)
Many of you have visited me since the shop opened 2 years ago. I’ve heard it many times where the pieces of furniture, objects, accessories that you bought here would go, but I had been waiting for an opportunity to see this with my own two eyes.

An opportunity came slowly connected to an interior design request where I had a chance to create something nice, friendly or unique from “head to toe” from the garage to the rooftop garden using the objects that had been waiting for their new lives in the shop.

Unfortunately, we could not touch many objects due to the budget limit; that was the biggest difficulty during the implementation; so we could not change the basic furniture (sofa, bed), the covers are the original; we only pimped them by a little painting. We used many similar kinds of optical tunings, but as an end result, fortunately they blend together nicely.

We got the chance in a spacious family house in a small street at the edge of Zugló. We also felt that this is a great opportunity because the house has wonderful advantages, even its location is great and on top of that, it is for sale.

We are in Herminamező, at the edge of the green belt of Budapest, the Dance Academy is nearby and the last station of the Underground is only a 5-minute-walk from here. It is ideal for somebody who loves to live in Budapest and does not think about living in the agglomeration, as much that they do not want to live far from the city (Blaha Lujza Square is only a 10-minute-ride by car o public transport), but still want to live among huge trees in a silent area. 

And of course, one can fall in love with it if they would like to have a garden, too; where they can grow many kinds of plants, god forbid, garden vegetables (well, not in industrial quantities), a place to relax and also sunbathe. We could not have found a more unique one, as in addition to these there is a 101 sq. m panoramic rooftop garden.

A few words about the house: there is a garage for two cars, a little workshop and every housewife’s dream: a laundry room on the ground floor, there is also a separate storage shed in the garden and a selective waste storage shed.

The living room can be found on the next floor. We can reach several rooms from the central hall on this floor. The kitchen with a pantry, the breakfast and bistro area, the spacious dining room and the living room are in one space but they are nicely divided and they are separated aesthetically.

A narrow, dark dining room used to open from the hall; it didn’t really tempted people to have a lengthy conversation or a nice snack; and as there was a large open living room divided by a longish half-wall, we moved the dining room into one half of it, making it possible for big companies to gather there comfortably, may it be a family dinner or another family event. The old dining room became a breakfast/ bistro place resembling a café, one can have a morning coffee or a quick breakfast or dinner in a more intimate atmosphere here. We designed a special lighting here: we got an industrial lampshade and a crystal chandelier together. :) This is a unique and special solution, on top of that, it nicely matches the two crystal chandeliers in the big dining room.

We fell in love with it, the siblings are going to be available in the shop!

The two rooms are divided by hanging kokedamas (special moss covered plant balls) smuggling in some nature but separating the small and big dining areas smoothly.

I had fallen in love with the colour of the wall of the dining room earlier; I love that it changes according to the light changes, it is oily, sometimes quite turquoise, fresh, and strong, and there is vitality in it. :) 

Actually, the parrot-patterned wallpaper in the hall is making friends with this colour, as well as the huge bookcase system raised between the dining room and the living room, and all the other blue colours appearing in the house.
We made room for a comfortable reading corner in the dining room, if somebody REALLY wants to read after lunch or dinner (reading lying down has always resulted in a kind of “hit in the head” type of sleeping for me). Let me mention that the “carpet” on the floor is painted, and we dared to put there a traffic mirror that reflects the two rooms wonderfully.

I mean, even the living room that is the place for real relaxation; and to heighten the atmosphere we installed a little fire place, which is ideal for some romance in the evening, installed in the pigeon grey shelf system. :)

You can find the bedroom on the second floor (where the dream-like Tuscan view is hand-painted on the wall above the bed), the study room and more thematically a Star Wars fan child’s bedroom, where you can find a mash-up that is also hand-painted: a Tim Burtonish Star Wars wall picture.

Aaaaand, let’s not forget the other speciality of the room, no, not the wooden cover, which is really spectacular, or the Red Dot winning lamps, but this: the repainted travel chest.

On this floor, we created a wardrobe room from the one that had not had any function only connected the three rooms. Its sliding door is made of glass so the hall gets enough light too.

The top floor is the rooftop terrace, which is the area of the house that provides the most possibilities and it’s the most wonderful place in it. We can take advantage of its enjoyments from spring to autumn: imagine yourselves in a hammock, reading a book in the fresh air, having a grill party with friends until dawn…

The view is beautiful, there is not any taller building nearby. Up here the garden is a really intimate and closed place of the house.

You can enhance the fun with a sauna in the corner of the rooftop garden, or installing a real jacuzzi, there is plenty of space for these things too; and then you can enjoy the place even in winter, the snowy view of a winter evening and the pleasures of home wellness. What an enjoyment to jump into the snow directly from the heat! :)

When the photos were taken, I tried to look at the house and the rooms with fresh eyes. I came to the conclusion that we can feel that it is 2015 in Budapest. I feel the harmonic intertwining of the several styles, the eye bumps pleasantly where it should, there is something new, exciting and there is something old and recalling memories, there is modern and rustic, artistic and chic, but all in all it is friendly and cosy.

And what else would we expect from the place where we would like to live?

The house is available and for sale right now.

If you want to get to know more about the house (new information and sometimes new pictures) apart from this post, you can do it on the Facebook page of the house or here.

In every other question, feel free to contact: edisonsixbudapest at gmail . com

So that was the first project of Szimpla Design Shop when we prepared a house for sale… but we are getting ready for the next one.

If you have a flat or house that you want to sell this way, write to us: agyasztaltv at yahoo . com

In order to make the house find its future inhabitants, we are happy if you share this post. Thank you.

Photos about Edison Six:

01_edison_kulso.jpg

01_edison_kulso02.jpg

01_edison_kulso03.jpg

02_edison_eloszoba.jpg

03_edison_bisztro.jpg

04_edison_bisztro2.png

05_edison_konyha.jpg

06_edison_etkezo00.png

07_edison_etkezo01.jpg

08_edison_etkezo02.jpg

09_edison_etkezo03.jpg

010_edison_etkezo04.jpg

011_edison_nappali01.jpg

012_edison_nappali02.jpg

013_edison_nappali03.jpg

013_edison_nappali04.jpg

014_5_edison_lepcsofeljaro02.jpg

014_edison_lepcsofeljaro.jpg

015_edison_felsoeloszoba.jpg

016_edison_haloszoba00.jpg

017_edison_haloszoba01.jpg

018_edison_haloszoba02.jpg

019_edison_gardrob01.jpg

020_edison_gyerekszoba01.jpg

021_edison_gyerekszoba02.jpg

022_edison_gyerekszoba03.jpg

023_edison_gyerekszoba04.png

024_edison_gyerekszoba05.jpg

025_edison_dolgozo01.jpg

026_edison_dolgozo02.jpg

027_edison_dolgozo03.png

028_edison_dolgozo04.jpg

029_edison_tetokert01.jpg

030_edison_tetokert02.jpg

031_edison_tetokert03.jpg

032_edison_tetokert04.jpg

033_edison_tetokert05.jpg

034_edison_tetokert06.jpg

Videos:

 

Шесть Эдисон

В началье был блог. Из блога стался магазин. Было бы очень круто, если я бы написал об этом пост заранее. )

Так вы помнили бы, что во время запуска магазина я надеялся связать повседневную жизнь заведения с какую нибудь «активностью».

Конечно, с начала, я думал, что это будут разного вида семинары DIY, но кажется опыт казался другим, так как я не могу оторваться от интерьера. )

За два года прошедшие от открытия магазина многие (даже некоторые из вас) посетили меня. Много раз я слышал о том, куда будет поставлена мебель, предмет, аксесуар куплений вами, но я так мечтал об возможности увидеть это собственными глазами.

Потихоньку стало это возможным через заявку дизайну интерьера, где с головы по пяты, от гаража по сад на крыше везде была у меня возможность создать чтото красивое, уютное, особое с помощью предметов которые до тех пор ожидали свою новую жизнь в магазине.

Мы получили этот шанс в небольшой улочке на крае района "Zuglo (Зуглоу)", в просторным доме. Задача интриговала нас, так как здание владеет фантастическим потенциалом, даже по самому положению и оно продается! )

Мы находимся на ”Herminamezo (Хермминамэзо)”, то есть на крае зеленой зоны Будапеста, в соседстве Академии Танца, 5 минут пешком от конечной станции метро линии Номер 1. Идеальное место для тех, кому нравится жить в Будапесте - то есть не воображает своей жизни в агломерации - до такой степени, что не хочет быть далеко от центра (общественным транспортом / на машине мы меньше десяти минут от например "Blaha Lujza tér (Блаха Луиза тёрь)", но в то же время с удовольствием проводит время среди великих деревьев на тихом месте.

Тот конечно тоже может влюбиться в этот дом, кто к тому же всему хотел вы иметь сад, где можно ростить всякие декоративные растения, ради богу овощи кухонного огороду (но не в промышленных объемах), где есть место отдохнуть, даже загореть. Более чрезвычайного не найдешь, так как до этого есть еще сад на крыше одного квадратного метра с круговой панорамой )

Пару слов о доме: на первом этаже находится гараж с местом для двух машин, маленькая мастерская и мечта всех домохозяек - отдельная стиральная кухня, с внешним хранилищем в саду и селективными мусорными ящиками.

На следующем этаже гостинная. На этом уровне в центре пространный передний зал через него можем добраться до нескольких помещений. Кухня (включающая к себя отдельную камеру), завтрачная/бистро, просторная столовая и гостинная все в одном воздушном пространстве, но все же красиво разделено, эстетически отдельно размещены.

Ранее с передней мы попали в плотную темную столовую, которая никого не привлекала поболтать, приятно заедать. Поскольку у нас была длинноватый но полустенами все таки разделенная гостинная, так мы переселили в одну половину столовую, где таким образом уже комфортно могла собраться огромная компания, либо для семейного ужина, либо для семейного события. Старую столовую мы превратили в маленькую завтрачную/бистро напоминающую кафе, где можно одному или вдвоем, более интимных условиях выпить утренее кофе или быстрый завтрак-ужин. Сюда мы спроектировали специальное освещение: мы сдружили промышленный абажур и хрустальную люстру ). Уникальный и особое решение, кроме того красиво соединяется к двум хрустальным люстрам находящихся в большой столовой.

Мы влюбились в нее, будут братья и сестры в магазине!

Мы повесили кокеды (специальные шары декоративного растения покрытые мхом) между помещения с целью разделения пространства, провозя немножко натуры мы легко отделили большую столовую от маленькой.

В цвет стены столовой я уже влюбился ранее, обожаю, что в зависимости от условий освещения маслянистый, полностью бирюзовый, свежий, замечательный, живой )

В действительности с этим цветом дружит обои с попугайним шаблоном, огромная система книжных полок поставленная между столовую и гостинную, как и другие синее цвета появившиеся там и сям.

В столовой размещен удобный читальный уголок, если после обеда или ужина ктото СЕРЬЕЗНО захочет читать (у меня читать лежа всегда кончится сном где книга мне по рту "шлепет"). Хочу заметить еще, что "ковер" на полу нарисован, и мы не стеснялись вставить большое транспортное зеркало, отлично содержащее в своем отражений эти два помещения.

То есть и гостинную, которая является местом настоящего отдыха. Для повышения настроения мы добавили серый как голубь систем полок с маленьким камином для вечерной романтики )

На третьем этаже спальня (где мы на стену за кроватью нарисован рукой сказочный тосканский пейзаж), рабочий кабинет, и детская комната тематический для фаната звездных войн (на одну из стен тоже от руки мешуп: картина звездных войн в стиле Тима Бертона). Ииии давайте не забывать вторую уникальную вещь! Нет, не о деревянной обшивке, которая на самом деле замечательная, даже не о лампе с призом Ред Дот, а об этим: перекрашенный сундук.

На этом уровне, мы от функционально не использоваемого помещения соеденяющего три комнаты - переднего зала - отняли часть и сделали из него гардероб. Он с стеклянном раздвижным дверем, так проход достаточно светлый.

Самый верх - терасса на крыше, это на самом деле самая замечательная часть дома дающая наибольше возможностей. От весны до осени можем эксплуатировать ее наслаждения: представьте себя туда отдыхая в двухместном гамаке, читая хорошую книгу на свежом воздухе, провести гриль с друзьями до рассвета...

Панорама прекрасная, на самом деле нет высшего дома в округе. Здесь, в высоте действительно интимный закрытый огород.

Ощущение можно превысить сауной в одном угле или даже поставив джакуззи - достаточно много места для них - и тогда и зимой можем наслаждаться сценой, панораму вечера зимой и радости домашнего велнесс. Какой кайф, с жары сразу бросаться в снег ) 

В процессе изготовления самой большой трудностью явилось то, что много вещей мы не могли трогать из за ограничения бюджета. Так основная мебель (диван, кровать) осталась та же самая и покрытия тоже оригинальные, только в  некоторых местах мы сделали их тюнинг например рисунком. Мы использовали множество тому подобного тюнинга, но к счастью на конечном результате это не заметно.

Когда фотки были готовыми, я пытался посмотреть свежими глазами на дом, на комнаты. Итог: чувствуется, что мы в 2015 г. в Будапесте. Я чувствовал гармоническое сплетение разных стилов. Глаза именно там натыкается приятно, где надо. Есть и новые, захватывающие и старые, напоминающие памяти. Есть современное и деревенское, художественное и шикарное, но все в целом дружелюбное и домашное.

Что же ожидать от дома, в котором вы мы хотели жить?

Дом на данный момент доступный, продается.

Если вы бы хотели кроме этого поста - через временно обновленные картины и новые информаци - еще немножко познакомиться с домом, можете сделать это через егo сайт фасебоок или здесь.

На все другие вопросы ответят:

edisonsixbudapest собачка gmail. com

Фотографии дома:

01_edison_kulso.jpg

01_edison_kulso02.jpg

01_edison_kulso03.jpg

02_edison_eloszoba.jpg

03_edison_bisztro.jpg

04_edison_bisztro2.png

05_edison_konyha.jpg

06_edison_etkezo00.png

07_edison_etkezo01.jpg

08_edison_etkezo02.jpg

09_edison_etkezo03.jpg

010_edison_etkezo04.jpg

011_edison_nappali01.jpg

012_edison_nappali02.jpg

013_edison_nappali03.jpg

013_edison_nappali04.jpg

014_5_edison_lepcsofeljaro02.jpg

014_edison_lepcsofeljaro.jpg

015_edison_felsoeloszoba.jpg

016_edison_haloszoba00.jpg

017_edison_haloszoba01.jpg

018_edison_haloszoba02.jpg

019_edison_gardrob01.jpg

020_edison_gyerekszoba01.jpg

021_edison_gyerekszoba02.jpg

022_edison_gyerekszoba03.jpg

023_edison_gyerekszoba04.png

024_edison_gyerekszoba05.jpg

025_edison_dolgozo01.jpg

026_edison_dolgozo02.jpg

027_edison_dolgozo03.png

028_edison_dolgozo04.jpg

029_edison_tetokert01.jpg

030_edison_tetokert02.jpg

031_edison_tetokert03.jpg

032_edison_tetokert04.jpg

033_edison_tetokert05.jpg

034_edison_tetokert06.jpg

Видео дома:

Nem csatlakoztál még az ÁAT-hez a Facebookon? 

Az meg hogy lehet? :)

Gyere! Várunk! Itt ni: klikk ide.

Ha pedig valami szép/érdekes/kedves tárgyat szeretnél az otthonodba, nézz körül a blog boltjában, a Szimpla Design Shopban.

 

Címkék: house lakberendezés interior Budapest

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr647880370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meggymárka 2015.10.07. 15:55:04

Hát ez tényleg szuper, akárhol lehetne a világban. Ha azt írod stockholmi lakás, vagy barcelonai, simán elhiszem.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása