<div id=
 
komment

A NAGY DIY avagy 'Csináld magad' KÖNYV

KentaurBen , 2015.12.16. 15:19
anagydiyko_nyv01.jpg
'VintageBazaar' Judit és Gábor fejéből pattant ki korábban az ötlet, hogy mi lenne, ha bloggereket megkeresve egy színvonalasan fotózott könyvbe rendeznék azok egy-egy megvalósítható ötletét. 
A BOOOK kiadónál leltek értő fülekre, így év végére meg is született a kiadvány, amely 21 magyar blogger/alkotópáros 21 ötletét szerkesztette egybe, szinte lépésről-lépésre befotózva, hogy érthető legyen bárki számára.
Négy alfejezetre bontva kerülnek bemutatásra a tárgyak: színezd újra, alkosd meg, nézz rá másképp ill. használd fel.
A folyamatok fázisfotói melletti leírásban szerepel az ötlet megvalósíthatóságához szükséges idő, a bekerülési költség és a nehézségi fok, és persze egy rövid bemutató az alkotóról is, akik:
felső sor balról: Lakbear, A napfény illata, Nemiskacat, Vintage Bazaar, Kisflanc, Kedvenc otthon, Juditu, Merci-Ancsa dekor, Botanika.
alsó sor balról: Pandarte, Borsabox, Borarti for kids, Dizain, HNA design, Térkultúra , Ágy-Asztal-Tv, Nem Mind Lom, Otthonkommandó, Napi szemtorna, Masni dekoráció, Inspirációk lakberendezéshez 
anagydiyko_nyv02.jpg
A blogolás egy eléggé egyszemélyes műfaj, de mint a mellékelt könyv is mutatja, időnként csak össze lehet terelni őket egy-egy projekt erejéig :)
A könyv erőssége: hogy én is benne vagyok :3 Lol. (hogy én mit készítek el, az legyen azok titka, akik meg is veszik :)

anagydiyko_nyv03.jpg
A viccet félretéve, az erőssége, hogy tulajdonképpen TÉNYLEG bármelyik ötlet megvalósítható, TE is nekiállhatsz, és a leírás, a képek alapján elkészítheted azt, amit a könyvben kinéztél....és a másik: inspiráljon arra, hogy egy tárgyat meglátva neked is legyenek ilyen ötleteid, és azokat valósítsd is meg! Mert egy rakás olyan tárgy vesz körül bennünket, ami kreativ hozzáállással másra is jó lehet, nem is beszélve az alkotás öröméről, arról az érzésről, ami közben történik, vagyis kiszakadsz a napi gondolatmenetből, élvezettel veszel részt valamiben, ami nem a pénzről szól.
Ami negatívumot említenék a könyvvel kapcsolatban az inkább az, hogy szerintem 3x ennyi ötlet is belefért volna (és bele is kellett volna férnie), ami azért is lett volna jó, mert itt most azokat az emberkéket szeretnék elérni a könyv formátummal, akik nem nagyon neteznek, nincsenek annyira otthon ebben a 'diájváj' témában, és egyelőre még csak addig jutottak, hogy talán egy átfestett komód is jól nézhet ki, és azt ő is meg tudja csinálni...a másik pedig, hogy túl szép lett, ahhoz képest, hogy ez egy "munkakönyv", elvileg ez ott lesz veled, amikor belevágsz az egyik ötlet elkészítésébe. Én sajnálom már előre, helyetted is, hogy összekenődik majd, és megsérül...:)))
anagydiyko_nyv04.jpg
A magam részéről szeretném megköszönni a szerkesztőnek, a kiadónak a lehetőséget, hogy szerzőtársként életemben először (s remélemnem utoljára) végre benne lehetek egy könyvben, Tóth Milánnak a gyönyörű fotókat és persze a bloggertársaknak a remek társaságot!
anagydiyko_nyv05.jpg
Remélem lesz folytatás!!!
Utóirat: a könyv természetesen kapható a Szimpla Design Shopban.
screen_shot_2015-12-16_at_12_54_57.png

Címkék: design inspiráció bútor diy dekor

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr898177376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása