<div id=
 

Csütörtöki gif.mozi

KentaurBen , 2015.06.11. 13:18

0_gifmozi.png

Próbálom újra élesztgetni a blogot, mert most már tényleg egyre több olyan anyag gyűlik a gépen, ami normális poszt formáját kezdi felvenni... addig is jöjjön egy kis gif.mozi.

Akik mérhetetlenül régóta követik a blogot, emlékezhetnek rá, hogy évekkel ezelőtt - mikor még csak a tumblr-en volt menő a gif. - már toltam itt ilyen posztokat, vannak néha jó megérzéseim bizonyos dolgokat illetően, hehe :)

A mai gif.-ek azért is annyira kedvesek a szememnek, mert azt a varázslatot műveli, ami nekem szívemcsücske: valami régit mozdít be, lehel bele életet, még ha nem is úgy, ahogy eredetileg történt, de így sem rossz :) 

Sőt.

Az elkövető: Nicolas Monterrat (a névre klikkelve többet is találsz)

Zenemeg:

 

gif-2.gif

gif-3.gif

gif-4.gif

gif-5.gif

gif-7.gif

gif-8.gif

gif-10.gif

Nem csatlakoztál még az ÁAT-hez a Facebookon? 

Az meg hogy lehet? :)

Gyere! Várunk! Itt ni: klikk ide.

Ha pedig valami szép/érdekes/kedves tárgyat szeretnél az otthonodba, nézz körül a blog boltjában, a Szimpla Design Shopban.

 

Címkék: inspiráció gifmozi

Pin It
 

7végihousetour avagy egy kaliforniai, egy francia és egy spanyol

KentaurBen , 2015.03.29. 12:21

01_01kaliforniai.jpg

Mostanában kicsit leterheltem magam, a bolt mellett párhuzamosan zajlik egy house staging-munkám, amit nagyon szeretek (is előzetes: itt épp egy toszkán "tájat" festek az egyik szoba falára),

 screen_shot_2015-03-29_at_11_53_29_1.png

lassan ugyan, de gurul a Yetiboci Factory is,

screen_shot_2015-03-29_at_12_00_59.png

és a bolton belül még két olyan projekt, amiről remélem hamarosan tudok majd írni részletesebben is (és nagyon kíváncsi vagyok mit szóltok majd hozzá :)

Címkék: férfiak nők ház inspiráció lakberendezés diy közöshalmaz ottakaroklenni

Pin It
 

Ház a sziklán

KentaurBen , 2015.02.12. 11:12

01_kanada1.jpg

Tulajdonképpen nem csak egy ház kerül ma bemutatásra, hanem négy (hehe), mert olyan rég volt már teljes házat bemutató house-tour, a Facebookon is el vagyok mostanában foglalva a napi-kisszínesekkel (amiket azért remélem élveztek :)...szóval összeszedtem pár figyelemreméltó kecót.

Mindegyikben találtam valami extrát, a konzervatívabból a homogénen és a fekete-fehéren át megyünk a hétköznapiig, a télből a nyárba :)

Majd írjátok meg, melyikben mi tetszett.

Címkék: férfiak nők ház inspiráció interior nyaraló

Pin It
 
4

'Ígyjártamanyátokkal' Barney kecója

KentaurBen , 2015.02.04. 15:06

nph0.jpg

Nem tagadom, időnként rendesen rá tudok kattanni egy-egy sorozatra, és akik hasonló cipőben járnak- hozzám hasonlóan - biztos megvan az a mondjuk top10 olyan kedvence, amit bármikor előszedhet jó kis maratoni punnyadáshoz.

 

Természetesen benne van a listában az Így jártam anyátokkal is, és nagyon bírtam a Neil Patrick Harris átlal alakított szívtipró Barneyt is (akiről ugye tudjuk, hogy a magánéletben boldog párkapcsolatban (mit párkapcsolatban, tavaly ősz óta házasok!) él a szintén z̶e̶n̶é̶s̶z̶ színész David Burtkaval), így mivel ma azzal van tele a sajtó, hogy a PREZI egyik alapítója nyíltan felvállalta melegségét, gondoltam lenne kedvetek benézni Neilék New York-i otthonába.

 

Érdemes lesz, elég vicces.

Címkék: férfiak inspiráció sztárokotthonai

Pin It
 
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.