<div id=
 
3

Házikönyvtár színek szerint

KentaurBen , 2010.01.14. 13:15

Legyen szó csak egy polcnyi könyvről vagy egy hosszú-hosszú évek alatt összehozott házikönyvtárról (benne Tolsztojtól az évek óta gyűjtött vaskos magazinokig), egy egyszerű praktikával átalakíthatod vele az egész szoba hangulatát.
 
Ez, a színek szerinti rendezés.
Haladhatsz a klasszikus színskála szerint szép sorban, de akár egyfajta színritmust is kialakíthatsz az egyes színsávok váltakoztatásával.
 
Haladó szint, ha a projekthez vásárolsz színes papírt, és egyenként bevonod őket (így akár a régi, téma vagy szerző szerinti struktúrát is megtarthatod, de ebben az esetben neked kell kézzel ráírnod a szerző nevét és a címét.
(igazán az utolsó képen látszik, mennyire át tud alakítani egy nem túl modern bútorokkal rendelkező teret is)
 
Na? Ki lakik a szivárvány mellett? Te :)
 

 

Címkék: nők

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr451671840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vackorbanshee 2010.01.19. 20:21:18

ismerek egy lányt, akinek így vannak a könyvei, ő művész, és hozzá is és a szobájához is illik a színek szerinti elrendezés. én extrarendetlen és bölcsész vagyok, el nem tudom képzelni, hogy így legyenek a dolgaim,pedig nálam is teljesen összefüggéstelenül vannak elrendezve a könyvek.

A Tyne folyó déli partja 2010.05.10. 23:34:07

én meg témák szerint szoktam őket csoportosítani, itt a nyelvkönyvek, itt a regények, stb. és mivel eleget nézegettem őket, mikor otthon laktam, mindg tudtam, h. mit hol kell keresni. a színét meg pont leszarom...nehogy már az legyen a legfontosabb egy könyvespolcban, h. milyen a színösszeállítása.

Üvegszem 2010.09.24. 12:48:12

Nagyon jól mutat! Viszont extra memória kell hozzá, hogy a keresett könyvnek ne csak a szerzőjére, címére, témájára, de a színére is emlékezzen az ember....

Vagy marad tényleg a papírba kötés, ahhoz viszont nagy elszántság szükséges. És fennáll a veszély, hogy ismerőseink összesúgnak a hátunk mögött, hogy : ezzel az x-szel baj van, már csak színről ismeri fel a könyveit, lehet, hogy legközelebb már a tárgyak is föl lesznek címkézve...
De látványnak nem utolsó!!!
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása