<div id=
 

Ilyen volt/ilyen lett - 1.

KentaurBen , 2010.01.25. 10:58

Nem kell ahhoz nagy régiségpiac-rajongónak lenni, hogy a kamrában, garázsban szépen összegyűljön pár (10, 20, 30?) darab ez meg az.
 
Jó lesz ez még valamire...
...megörököltük, de sajnáljuk kidobni/elajándékozni...
...majd egyszer felújítom...
...látok benne fantáziát, de ötletem sincs mit lehetne vele kezdeni...
...stb.
 
Ismerős?
 
Az ilyen volt/ilyen lett-sorozatban olyan tárgyakat mutatok majd be, amelyek első látásra már kidobásra ítéltetnének, de aztán, kreatív hozzáállással vagy a megfelelő szakember segítségével már használható, a mai igényeknek is megfelelő bútor, kiegészítő válik belőlük...
...és nem biztos, hogy az eredeti funkciónál maradunk :)
 
Ha neked is sikerült egy-egy ilyen projektet véghezvinned (ami nagy szó, én elhiszem!), és szívesen megosztanád a blog olvasóival, küldd el az agyasztaltv@yahoo.com mailcímre az ilyen volt/ilyen lett fotókat, és a következő ezzel kapcsolatos posztban bemutatom.
 
(Ui.: ha a 6. érzéked azt súgja, hogy esetleg valami értékes dolgot teszel "tönkre" az "átalakítással", inkább először vidd szakemberhez/értékbecslőhöz... ha ő mondja ki a végső szót, nyugodtabban fúrhatsz, faraghatsz, festhetsz...)
 
A mai válogatás innen származik.

 

Címkék: közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr351700070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása