<div id=
 
3

Sztárok otthonai - Anjelica Huston

KentaurBen , 2010.02.16. 11:51

Mai posztban a rendkívül attraktív, karizmatikus Anjelica Huston Venice-i (Kalifornia) otthonába nyerhetünk némi bepillantást, ahol férje, Robert Garham tavalyi halála óta egyedül él.

 

Az 1951-ben született színésznő családja az első azon színész/rendező-családok között, ahol egymást követően 3 generáció is Oscar-díjas (csak utánuk jöttek a Coppolák), hisz előtte apja, John Huston, és nagyapja, Walter Huston is hazavihetett egyet az arany szobrocskából.

 

Anjelica Huston filmes pályafutását számtalan rangos elismerés fémjelzi: a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar és a New York-i Filmkritikusok Díja Maerose Prizzi megformálásáért a Prizzik becsülete című alkotásban, melyet apja, John Huston rendezett; további két Oscar-jelölés a Paul Mazursky Ellenségek - egy szerelmi történet és Stephen Frears Svindlerek című produkciójában nyújtott alakításaiért; valamint két Emmy-nevezés a Vad nők és a "Lonesome Dove" című televíziós minisorozatokért.
Huston 1996-ban rendezőként is debütált a vásznon Dorothy Allison "Bastard Out of Carolina" című bestsellerének filmadaptációjával, melyért az Amerikai Rendezők Díjára, valamint Emmyre jelölték. 2000 márciusában újabb filmet forgatott, az Agnes Browne-t, melynek egyszersmind producere és főszereplője is volt... ezek után remélhető, hogy nemcsak Morticia Addams-ként emlékszük rá az Addams Family-ből.

 

A lenyűgözően magas, arisztokratikus orral rendelkező Anjelica mielőtt 1992-ben férjhez ment, előtte 13 évig Jack Nicholsonnal élt... nagy macska-fan, és bár a képeken nem látszik, 8 kinti és 3 szobacicája is van.

 

A Venice-i házat szobrász-férje elképzelései alapján rendezték be, a színésznő azt kapta, amit mindig is szeretett volna: egy olyan meghitt csigaházat, ahová szívesen bújik vissza.


A nappali kandallója fölötti érdekes bevilágító a ház egyik markáns fókuszpontja, Graham nézetei szerint a fény egy lakásbelső tervezése szempontjából alapvető jelentőségű, ez, mint látjuk elég jól sikerült, a fehér falakon valóban mesterien játszanak a fények.

(a kispárnákat  Huston korán elhunyt édesanyja hímezte)

 

Az étkezőben található asztal és székek Ming stílusúak, és Los Angeles kínai negyedéből valók, érdekes párost alkotnak a falon függő David Novros olaj-triptichonnal.

 

Pirospont az alagsori játékszobáért, a falon híres fotósok munkái, úgy mint Helmut Newton és Diane Arbus, de be kell írnom egy feketepontot a giccses párducmintás kipárnákért, mégha az egyik komódon van is egy párduc-porcelán :)


A ház elmaradhatatlan kísérője a terasz, és a nyugodt kikapcsolódáshoz nélkülözhetetlen, ám egyáltalán nem hivalkodó medence.

 

Kíváncsi vagyok, most, hogy egyedül csak az övé a lakás, marad minden a (józan, és megfontolt) régiben – szeretett férje emlékének szentelve, vagy előbújik Anjelica igazi énje, és a megújulás jegyében láthatjuk majd milyen is a rá valóban jellemző lakásbelső?

 

Forrás innen.

 

Címkék: nők

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr371762802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nightshift1 2010.02.16. 15:16:36

Anjelica HUSTON, nem Houston!

KentaurBen · http://olomuveg.blog.hu 2010.02.16. 15:20:40

@nightshift1: "Houston, akadt egy kis gondunk!" - köszi :)

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2010.02.16. 19:13:14

Valahogy egy kicsit több Addams Familyt vártam volna.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása