<div id=
 
3

Radiátor-takarás-csinálás

KentaurBen , 2010.02.19. 17:42

Hogy jóvá tegyem a délelőtti pinkfalas posztot, úgy éreztem kell még ma egy praktikus posztot is írnom, olyan ez, mintha fizetés előtt, lopva megettem volna egy túró rudit a boltban, és később átsegítenék egy nénit az úton...

 

Szóval, hacsak nincs olyan gyönyörűséges radiátorod (vagy valami dizájnos darab, amiről majd ősszel biztos írok), mint az első képen látható, akkor érdemes jól elrejteni azt/azokat.

 

Fújfúj, szerevényeknek, csöveknek, ilyen-olyan szerkezeteknek helye ugyan van a lakásban, de ha tudjuk, rejtsük, takarjuk el, hisz nyilván a többi bútordarab sem konténer ill. gáztartály alakú, hogy ahhoz passzoljon.

 

Mai alkalommal a radiátor takarókról lesz szó.

 

Nem egy nagy vaszizdasz, nem egy úri huncutság...nem is értem, miért nincs ilyen minden radiátoros lakásban.

Lehet ilyet akár készen is kapni, de akár egy jókezű, barkácsolni szerető ember is vagy egy asztalos félkézzel összedobja, viszont annál jótékonyabb...

 

Nyerünk jól egy újabb rakodó-felületet vele... mehetnek rá könyvek, vázácska virággal, dísztárgyak (terítővel csinján).

 

A rácsozat készülhet fából, akár mintát is vágathatunk bele, amit magunk is megtervezhetünk...vagy fémrács, kovácsoltvas-ciráda... de stílusát, színét mindeképpen érdemes összehangolni a helyiség alapstílusával, különben megint ott vagyunk, ahonnan kiindultunk: lesz egy olyan valami a szobában, ami nem illik oda, de az már nem a radiátor lesz :)

 

Utolsó tipp: ha van hely mellette/felette, valami polcos szekrénykévé is kinőheti magát a dolog (lásd utolsó képek).


Fotók innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen meg innen.

 

Címkék: közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr81774109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pillangópark 2010.11.29. 11:49:54

Imádom ezeket, de biztos, hogy okos ötlet letakarni a radiátort? Befészkelnek mögé a pókok, a meleg meg kicsit elnyelődik. Nem? :-)

KentaurBen · http://olomuveg.blog.hu 2010.11.30. 12:40:18

@pillangópark: a legtöbb nem fixen rögzített. Ha nagytakarítás van, egyszerűen elhúzod, és jól kitakarítod, a pókocskák meg menjenek máshová telelni :)
Valamelyest talán levesz a hőből, de jó nagy lyukú rácsot kell választani, és akkor ez nem lesz probléma.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása