<div id=
 
komment

Lakástrend kiállítás 2010.

KentaurBen , 2010.02.20. 13:34

Idén, március 4.-7.-e között újra megrendezik a Lakástrend és Design Kiállítást (ez már a 13.!) a Műcsarnokban.

 

A sok-sok plusz programmal bővelkedő kiállítás a frissesség, a lendület, a megújulás jegyében mutatja be a jövő bútor és design trendjeit.

 

Újra lesz trendmix!

A tavalyi koncepcióhoz hasonlóan egy neves nemzetközi trendelőrejelző cég prognózisa alapján, ill. a Werk Akadémia vezetőinek és tanárainak elképzelései nyomán (4 nap = 4 trend) állnak össze a izgalmas, multimédiás installációk állnak majd össze a Műcsarnok apszisában.


MANGA - Tarantino filmjeinek és a japán animáció színes világának megidézője... Mr. Pink, esetleg Mr. Barna? Vagy inkább Beatrix Kiddo sárga-fekete szerelésébe bújt amazon? Netán a japán fiatalok őrült, színnel teli Bosozoku stílusának híve vagy? Akkor mindenképpen neked szól a MANGA trendje!


FILM NOIR
- a stílusra jellemző sötét, érzéki, monokróm hangulattal. Gázláng, szemerkélő eső. Egy vonzó szőke nő fordul be a sarkon. Acélkék, fekete és fehér színek, halszálkamintás szürke kabát. S persze sötétlila bőrkesztyű. Fritz Lang vagy Alfred Hitchcock megőrülne érte!


GRANNY
- Napszítta kékek, homokszínek, csíkos tengerparti napernyők Côte d'Azur hangulatban. Hímzett-horgolt felületek, csipkedíszítés és levendulaillat minden mennyiségben. Ez a GRANNY! Miss Marple egy csipet arzénnel is fűszerezné.


SHOWTIME
- Túlszínezett, zajos világ, ahol éjjel is nappal van. Alap- és fémszínek, meghökkentő formák, flitter és boa minden mennyiségben. Dzsessz, Chicago, 1920. Glam, London, 1970. Ilyen a SHOWTIME.

A rendezvény gazdag eseménysorozatában a „madeinhungary” szekcióban kapnak kiemelt helyet a magyar formatervezők és iparművészek munkái.
A szombat este a divaté.

Egy szokatlan szombat esti divatőrület - a Rolling Tones – keretében Lang Szonja, az Akadémia külföldről hazatért fiatal és sikeres divattervező tanára újszerű módon kapcsolja össze a divatot és az enteriőrstylingot. Konsanszky Dóra bemutatja tavaszi kollekcióját, s a KREA divatiskola tervezői is egy különleges workshoppal várják a látogatókat. A szombat estét az Our Fashion online divatmagazin modellversenye és fergeteges fashion partyja zárja.


A kiállítás több progresszív akciónak is helyt ad. A Fiatal Urbanisták a Király utca – Dizájn utca kezdeményezés keretében egy szokatlan virágültető ökoprogramba vonják be a látogatókat, akiket a Király utca üzletei, éttermei aznap hosszított nyitva tartással, számtalan kedvezménnyel és egy pohár teával várnak. Akik pedig még nem tudják, hogyan rendezzék be lakásukat, egy rendhagyó szombati Rapid Randi programon izgalmas ötleteket kaphatnak.


A kiállítás helyszínén kerül megrendezésre március 5-én pénteken a hazai divatszakma nagy összejövetele, a zártkörű Backstageparty 2010. Borzongató és bizarr performanszának létrehozói: Norman Gábor, aki már egy évtizede dolgozik Los Angelesben filmek és show-k production designereként, Kemenesi Tünde művészeti vezető és Lakatos Márk stylist.

 

Jegyvásárlás kizárólag a helyszínen.

Belépőjegy: 1.800 Ft

4 napos belépőjegy: 4.800 Ft

Nyitva: 10-19 óráig (szombaton éjfélig)

 

Címkék: közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr701775721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

terkultura.com 2010.03.04. 23:51:42

Igaz, hogy a magasröptű extra programokat nem láttam, viszont minden más elkeserítő volt. Nívótlan. A kiállítók nem vették a fáradtságot a gondolkodásra. Újdonságokat senki ne várjon. Olyan mint egy garage sale: kirakták a megmaradt árut, hadd vigye a plebsz...

KentaurBen · http://olomuveg.blog.hu 2010.03.05. 07:52:38

@terkultura.com: de jó, hogy írtál saját élményt! Köszi!
még ha az nem is volt épp' pozitív!

én 7végén nézek ki. Utána jelentek.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása