<div id=
 

Kitenném 5.

KentaurBen , 2010.04.08. 16:30

Ez most egy kicsit blogajánló is: a Best of semmi nevû rendhagyó fotóblogot ajánlom figyelmetekbe...

... mert én is imádom a spontán dolgokat... pl. idônként a lábosból enni... utcai kútnál tenyérbôl inni... vagy mezítláb gyalogolni a frissen nyírt gyepen.

 

Túrjatok bele ti is a saját fotós dobozotokba, és röhögjetek az elrontott képeken, talán lesz köztük néhány, ami nem is olyan rossz :)

 

Ez pedig magukról, saját szavaikkal:

 

"Ajánló sznoboknak, művészeknek, bölcsészeknek, tanároknak, kritikusoknak, fotósoknak, esztétáknak, újságíróknak, hülyéknek, akiknek mindent el kell magyarázni.

 

Ööö…globalizálódó vilá, öö, nem, nem, ez nem jó, ö.. a 21.század technikai,.. nem, nem, ez se, akkor meg, a digitális fényképezés térhódításával, az analóg szinte teljes eltűnésével együtt, a múltba vesztek a képek, amelyek nem sikerültek. A DELETE gomb uralkodik, és megnyomásával eltűnik a kudarc, rossz kép soha nem is volt. Minden szép, a képek tökéletesek, az éjszakában világos a szobor, a mosolyok gyönyörűek, a csoportképen mindenki rajta van, a naplemente olyan, hogy mindjárt besírok, be nem mozdultak a mozdulatok, világosak a sötét szobák, tiszták az emlékek.

Pedig.

Az elrontott képek nem direktek, nem beállítottak, semmi megjátszás, semmi póz. Természetesek, tükörképek, vidámak és bosszantóak.

 

Övék ez a blog."

 

És a teljesség igénye nélkül néhány "gyöngyszem":

 

Nincs jobb egy éjszakai sétánál a tengerparton.

A kutyám Dixie

Lányok Kappadokiában.

Ú, ááá, azt a kocsit nézd baszd meg, hol a fényképező?

Romantikus pillanatkép 2003-ból.

"mindig tömve van emberekkel, érted?"

 

Egy jó buli Papéknál 1978-ból.

 

és végül az abszolút princeless: Cilike buborékokat fúj.

Címkék: közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr61904933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása