<div id=
 
komment

Ágy az ablak alatt

KentaurBen , 2010.05.11. 12:07


Természetesen a lakberendezésben is van olyan szabály, hogy nincs szabály, mégis elôfordul, hogy érdemes néhány szempontot figyelembe venni.

Ilyen például, hogy lehetôség szerint a hálószobában az ágy fölé a falra ne tegyünk nagy, nehéz dekorációs vagy tároló elemeket... elég durva lehet, ha egyszer arra ébredsz, hogy rád zuhant minden, és hidd el, ami lezuhanhat, az meg is teszi.

...és ilyen lehet, hogy ugyanitt ne tegyük az ágyat az ablak alá.

Nyilván vannak olyan helyiségek, ahol az adottságok mást nem nagyon tesznek lehetôvé, de ha van rá módunk, az ágy fejrészét tegyük inkább a fal mellé.

Miért? Az ablak felôl fény jön és hangok, és télen - ha nem tökéletes a szigetelése - hideg, szóval azt a kuckósság-fílinget veszi el, amit egy jól megtervezett hálószobának adnia kell.

Szóval: valami miatt nem alszol jól?

Keresheted a Hartmann zónákat az ágy alatt, de kezdetnek megteszi, ha elhúzod az ágyad az ablak alól...

Ti mit gondoltok?

Jöhet a tényleges hasadra-süt-a-Nap avagy szó sem lehet róla, neked fontos a biztonságérzet, amihez a fal adja a másikat?



Fotók innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen.

Címkék: nők

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr421992118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sorica123 (törölt) 2010.05.11. 12:33:23

Engem maga az ablak nem, hogy nem zavar, hanem jó is, hogy nem vagyok becsukva egy kapszliba. Ami viszont bosszantani tud, az az, ha a függöny nem rögtön az üveg előtt van, hanem kb 'kilóg a fejem' a függönyön túlra. Koliban volt már ilyen, és nagyon gáz.
Viszont egyszer egy éppen készülőfélben lévő panzióban a fejemre esett az ágy fölötti lámpa burája:))

babó 2010.05.11. 15:38:25

engem kiborítana a fejem fölötti ablak, az tuti. viszont azt el tudom képzelni, hogy oldalt viszonylag közel erkélyre vagy teraszra nyíló üvegajtó legyen. remek dolog kibámulni az ágyból, ha valamennyire zöld és/vagy tágas a kilátás.

ennek ellenére a fenti ablakos megoldások némelyike nagyon szép.

babó 2010.05.11. 15:55:09

ja igen, a fejünk felett egy jó masszív polc van. remélem nem leszünk alatta, amikor leszakad :S

A Tyne folyó déli partja 2010.05.11. 22:36:29

@babó: nekem per pillanat van...és betonfalban, amihez viszont nem volt megfelelő fúrónk, így eléggé necces...de nem tárolok rajta sok dolgot. így viszont pont a funkcióját veszti el. van egy csomó kihasználatlan falfelületem, oda pont a polcok lennének a megoldás, csak veszélyes, h. pont a fejemre esik...

szépjuhászné 2010.05.13. 10:32:17

Animacs: Betonba fémtipli hatlapfejű csavarral az ágyat is megtartja. Egyedül ez hiányzik a panelból.

A Tyne folyó déli partja 2010.05.13. 20:37:34

@szépjuhászné: majd szólok a tesómnak. eddig azt mondta, ütvefúróval lehetne felrakni biztonságosan (csak nehogy átfúrjunk a szomszédba...)
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása