<div id=
 
1

Filmes enteriôrök - Iron Man kéglije

KentaurBen , 2010.06.01. 10:32

Hívhatjuk a filmgyártás varázslatának, de az van, hogy Tony Stark, azaz Iron Man cool háza a való életben nem létezik. Full CGI.

Ez nyilván hatalmas csalódással töltheti el a rajongókat, ám a fenti tényektôl függetlenül - a blog szempontjából - ugyanúgy érdekes a karakter penthouse-a.

Hogyan képzelik el odaát egy szupercsilliárdos playboy villáját?

Bemozdítja a "hogyha-nékem-sok-pénzem-lesz, bla bla bla" - féle pavlovi reflexeket?

Az épület képét Malibu egyik domboldalára digitalizálták, amely igazából egy nemzeti park területe, a lakásbelsôt pedig egy Los Angeles-i stúdióban építették fel, és be kell vallanom, elég jól sikerült a kettô szinkronizálása.

 
Jon Favreau (a Ronda ügy óta színét se láttam), a film rendezôje beszél a díszletrôl ebben a kis videóban:

 

Ezek pedig Phil Saunders koncepciói a filmhez:


A szinte organikusnak tûnô épület egy merô öntött beton - üveg kombó, az óceán fölé nyúló támfalak mögé rejtett hatalmas garázzsal az irdatlan nappali alatt...

... de amennyire egyedire sikerült a külsô, annyira személytelen - bár nagyvonalú - a belsô: Tony igazi személyisége a mûhelyében mutatkozik meg, a lakás csupa nemes anyagból felépített funkció.

Minimál deluxe.

Végére bónuszvideó a Perception stúdiótól, akik az Iron Man 2 vizuális effektjeiben segédkeztek:


Forrás.

Címkék: férfiak

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr582047277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Klein Kinga · http://szobakilatassal.blogspot.com/ 2010.06.01. 11:06:20

Hát én még nem érzem magam férfinak (lásd címkék :), de nagyon tetszett ez a cikk. Engem is nagyon érdekelnek a filmbéli helyszínek, díszletek enteriőrök. A CGI-nek meg már rég utána akartam nézni bővebben, köszi!
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása