<div id=
 
3

Egy svéd és egy amerikai

KentaurBen , 2011.03.04. 12:04

Nem, ez nem egy béna vicc kezdősora (bár eljátszottam a gondolattal :)

 

Talán ma nem leszek könnyű helyzetben, miután a legutóbbi posztban kiégettük a retinánkat azzal a két csudálatosan szép spanyol házzal.

 

Ismét két gyönyörűen berendezett házat hoztam: az első egy svéd, a második egy amerikai jóság, mindkettőhöz tartozik tetőtér.

 

Ha itthon lenne így berendezve egy ház, te melyiket választanád?

 

Zárójeles megjegyzés: mindkettőben van egy rakás, jól használható inspirációs forrás, de mindkét ház fotóin találtok majd kibontott téglafalat, amelyek szerintem egyik helyen sem sikerült túl jól.

 

A svéd lakásban talán kicsit modoros a direkt szabálytalan alakúra vett álfolt, a San Francisco-i lakásban pedig pont az emeleti fürdőben és hálószobában alkalmazták, ahol a lepusztultsága okán nem kelt az emberben jó érzéseket.

 

Mára is hoztam zenét, jó képnézegetést:

 

08.Morcheeba-Blue Chair (Feat. Judy Tzuke) by BeSmartie

Svéd:

Amerikai:

Fotók innen.

Címkék: férfiak nők közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr322709540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.03.04. 19:16:19

Eeeegen... A kibontott téglafalakkal én is egyetértek, ez a helyzet... De tényleg nagyon sok eredeti, jó dolgot is fel lehet fedezni... Nekem például az ablakon azok a fogantyúk is az egyik képen nagyon bejönnek. Meg a fenér padló... Meg még sorolhatnám... :)

samtelen 2011.03.05. 01:31:57

A svéd lakás nagyon tetszik, ráadásul én épp most kezdem "növényesíteni" a lakást (főleg fehér bútorokhoz). Nagyon jók abban a lakásban a szobanövények (főleg a lépcsőfordulós képen), és ez most egy löketett adott :-) Szépen mutatnak a zöldek a sok fehér között.

helg@ 2012.03.21. 15:15:05

Hű! Az amcsi lakást nézve az a döbbenet ért, hogy egy pillanatra a mi lakásunk képe villant be... Ugyanilyen osztású lépcső galériára fel (még a galéria is hasonló, ugyanilyen acélszerkezet) alatta ugyanez a kör-motívum, csak kicsit nagyobb és arrébb van, ott, ahol az ő ajtajuk (nálunk ez nem tükör, hanem egy körablak)... A hinta is pont ugyanott lóg (ez sajnos műanyag, a kislányunké:)), és az étkező mögötte van... De fura ezt így látni!
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása