<div id=
 
5

Hot Design Mirrors!

KentaurBen , 2011.04.29. 09:16

Tükörmániásnak nem nevezném magam, de nagyon is odavagyok a tükrökért.



Általában az egyes lakások berendezése kapcsán is betervezek egy-egy jól megtermett példányt, ha csak tehetem.
Vagy sok kicsit :)

Eleganciát, ragyogást hoz magával - bárhová is kerül-, és rengeteg plusz teret, amiből sosincs elég.

A tükrök evolúciójának legújabb kori története nyomán manapság egy dolog nyilván minden tükörbolondnak szembeötlik: a keret eltűnt. Volt, nincs.

A misztikus anyag, a legmodernebb megmunkálási eljárásoknak köszönhetően, egyre másra, keret adta "láncait" ledobva kerül ki a designerek kezei közül.

És ami a jó hír, hál istennek ma már nem kell messzire mennünk ahhoz, ha egy ilyen, legújabb trendeknek megfelelő szépséget szeretnénk a magunkénak tudni: engedjétek meg, hogy bemutassam nektek Kóródi Zsuzsanna üvegművész tükör-sorozatát.

A három nagy (70X100 cm) és három kisebb (41x41 cm) méretű tükörből álló PSEUDO MIRRORS kollekció egy többlépcsős (homokfúvás, laminálás, csiszolás) technológiai folyamat eredményeként nyeri el végső mintarendjét.

Így jött létre a vakítóan kék Dino, a natúr Bugy, a rózsaszín Sexy, valamint a sötétszürke Mermaid's Heart, a pink Military és a citromsárga Shoe Fetish tükör.

Mindjárt mutatom - és a közeli képeken láthatjátok ti is-, a tükrök karakterét a címadó témákban készült apró, többdimenziósnak tűnő minták sajátos elrendezése adja.

A Dino-ban legalább 15 dinoszaurusz fajt számoltam össze, a Bugy és a Mermaid's Heart egy kész kisállat határozó... na és a Sexy, a Military és a Shoe Fetish!

Jól van, nem spoilerezek tovább, itt vannak hát, a képek láttán ti is azt mondjátok majd, mint én: vicces, cool és menő mind, ráadásul abszolút KELL-kategóriás.

Zenét is hoztam, nehéz volt megtalálni, de azt hiszem sikerült a megfelelőt kiválasztanom:)

Benny Benassi - Satisfaction by Misstokyoheroine

Dino Mirror:



Bugy Mirror:



Sexy Mirror:



Mermaid's Heart Mirror:



Military Mirror:



Shoe Fetish Mirror:



A tükrök mai blogos megjelenése tulajdonképpen premier, és most lehetőség van rá, hogy mielőtt bekerülnek majd valamelyik kortárs galériába, közvetlenül a készítőtől juthassatok hozzá.
Az egyes tükrök ára: a 70x100-asoké 150ezer Ft/db, a 41x41-eseké 50ezer Ft/db.

Mivel minden egyes tükör sorszámozott és csak megrendelésre készül (1-1,5 hét), lehetőség van arra, hogy akár a fentebb bemutatottaktól eltérően a színét te válaszd ki.
Ha szeretnéd esetleg megtekinteni vagy megrendelni valamelyiket, ezen a mailcímen: zsumail(kukac)gmail(pont)com ill. ezen a telefonszámon: +36 20 271 68 49 lehet időpontot egyeztetni.


Fotók: Kóródi Zsuzsanna.

Az enteriőrfotók a Möbelkunst Földváry utcai raktárboltjában készültek.

Címkék: férfiak nők

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr272863937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kapujanincs (törölt) 2011.04.30. 14:55:34

a technika nagyon jó, de a minták/elnevezések blődek.

ruszalka 2011.05.02. 08:28:34

kedves kapujanincs! a minták adott antik velencei tükrök sziluettjeire feszítve épülnek fel ezért elég nagy bátorság őket blődnek nevezni. azért kösz a kritikát... te milyet terveznél?

kapujanincs (törölt) 2011.05.02. 12:25:13

húha, nem is sejtettem, hogy indulatokat váltok majd ki a kritikámmal, nem olyan erős kifejezés a "blőd", hogy kibukjatok... természetesen senkit nem akartam megbántani, de a véleményemet fenntartom.
kedves ruszalka! őszintén bevallom, furcsállom az indoklásodat. "a minták adott antik velencei tükrök sziluettjeire feszítve épülnek fel" - azt hiszem, sejtem, mire akarsz kilyukadni, de hogy emiatt miért ne lehetne blőd, és egyáltalán, hogy miért kellene bármiféle (általad valamiért megkérdőjelezett) háttérismeret, és/vagy referencia ahhoz, hogy véleményt formáljak a tükrökről, számomra talányos.
őszintén sok sikert kívánok neked (ha jól sejtem, az alkotót magát tisztelhetem személyedben). hogy a blőd jelzőben a tehetséged kérdőjelezését, vagy inkább csak az ízlésem kinyilvánítását látod, habitus kérdése. szerintem nincs rá szükséged, hogy névtelen kommentelők előtt védd a becsületed.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása