<div id=
 
komment

Igen! - 2. rész

KentaurBen , 2011.05.13. 09:21


Ha jól számolom, tanúként, 3x vettem részt eddigi életem során szűkkörű esküvőn.


Mármint annyira szűkkörűn, hogy csak négyen voltunk.
Na, jó, az egyiken nem csak négyen, mert az egyik nagymama megtudta, hogy hol, mikor lesz a polgári szertartás, és odasompolygott :).

Mondanom sem kell, teljesen más hangulata van egy ilyen egybekelésnek, mint egy nagy, társas csinnadrattával körített násznépes őrületnek (aminek szintén megvan azért a maga pikantériája!)

A szertartásokat levezénylő 'moderátorok' hangneme sokkal emberibb, kevésé pátoszos, az igenek szinte látható buborékok a levegőben, az utána következő vacsorákon pedig mindegyik esetben sikerült olyan menüt végigennünk, hogy mind a 20 ujjamat megnyaltam utána.

Természetesen nem szeretnék rendszert csinálni abból, hogy minden héten betolok a társaság elé egy esküvős posztot, bár a téma elég hálás a képanyagot tekintve :)
Ősszel, télen kevésbé lesz majd erről szó. Ok?

Ma péntek 13.-a van, a babonásak vigyázzanak magukra, a mázlisták vegyenek lottót, legközelebbre pedig utánanézek milyen babonák kerülhetnek szóba esküvő-témakörben.

Addigis zenemeg...

Alicia Keys - Unthinkable [MegaMan Remix] (Radio Edit) by djpaniccity

... és képek inspirációként, talán még jól jöhetnek valamelyikőtök esküvős tervezgetéséhez :)



Bónusz: :)))

Címkék: férfiak nők közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr842900088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nazsa 2011.05.13. 21:51:04

a bónusz remek ! : ))
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása