<div id=
 

Ben Two

KentaurBen , 2011.05.26. 13:00


Csak hogy a mai nap se maradjatok Ben-telenül, két dolgot is ajánlanék a figyelmetekbe.


Egyrészt megjelent a Toplista Magazin legújabb száma, amely egy az egyben a design-nak szentelte összes nyomtatott oldalát.
Ez is a címe rendesen, hogy: Toplista Design 2011.

A dolog egyrészt azért érdekes, mert benne vagyok én is, pl. az első és ezzel a fotóval (na, kinek van a legcoolabb napszemcsije?) a többi TrendGuide-os bloggertársammal együtt (a fotót Miklóska Zoltán készítette).

Másrész a soook-sok érdekes cikk között van egy ilyen kezdetű, hogy:
"Lehet egy tárgy jó értelemben véve figyelemre méltó, ha tervezője szánt szándékkal szakít a klasszikus aranymetszés szabályaival?"...
na, azt a válogatást az ugly design-ról, mint új trendről, azt én készítettem.

Emellett ilyen jóságokat is találtok benne, mint:  Top10 magyar építész, belsőépítész, az év legjobb házai, Top5 magyar bútor, ökodesign világszinten, bicikli, street art, a Top10 fiatal magyar divattervező, a legjobb kézműves gyártók, Top éttermi terítékek és mosdók, gyerekcuccok, a világ legjobb design iskolái, megtudható belőle, hogy hány tárgy is van egy lakásban, és sok oldalon bemutatja a 2011-es milánói kiállítás legjeit a konyháktól a fürdőkön és lámpákon át a bútorokig. És ez még messze nem minden, hisz mindent felsorolni is sok lenne.

Kapható a nagyobb újságárusoknál. 1.490 pénz.

Szeressétek, vegyétek!:)



Másrészt gyertek a dekooderre, mert ma oda írtam egy cikket.
Téma: templomokból átalakított otthonok.

4 (egy holland, két ausztrál és egy amerikai) szentségtörésért klikk ide.

Címkék: közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr292933977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása