<div id=
 
2

Blogtali news és Szabad a Vásár!

KentaurBen , 2011.06.03. 09:20

Jelentem, alakul, formálódik a fejemben az ÁAT-blogtalálkozó!


Egyre biztosabb vagyok benne, hogy enteriőrfotósokat fogok elhívni egy kötetlen beszélgetésre.

A blog (és persze a magazinos megjelenések) szempontjából tulajdonképpen nekik köszönhetjük, hogy az a rengeteg gyönyörűen berendezett lakás/ház/szoba magas minőségben eljut hozzánk...
... és tuti van egy csomó jó sztorijuk fotózásokról, tulajdonosokról avagy munkamániás, örökké elégedetlen stylistokról, lakberendezőkről, belsőépítészekről :)

Arról nem is beszélve, hogy akár egy-két szakmai fortélyt is megtudhatunk, hogyan, miként, milyen fénnyel, melyik napszakban, milyen géppel stb. érdemes, lehet jó enteriőrfotókat készíteni.

Miccótok?
Jóleszvagynem?

De.

Ez pedig egy laza tumblr-leszüretelős inspirációs válogatás, ami a csövön kifért.

Zenemeg bekapcs:

LeeDM101 - Hybrid Babe Armada (Hybrid / Sugababes / Groove Armada) by LeeDM101


Bónusz: aki ráér és 7végére nem húz el a Balára annak ajánlanék egy programot szombatra és vasárnapra, a Margit-szigetre.

A BudapestFashion és a Holdudvar Galéria idén nyáron első alkalommal rendezi meg a Szabad a Vásár! elnevezésű szabadtéri design piacot a nemrégiben megújult Holdudvar szórakozóhely tágas teraszain.
A június első hétvégéjén debütáló, két napos rendezvény 40 kiválasztott iparművész és kézműves izgalmas portékáival várja az érdeklődőket, a színes kínálatban ruhák, ékszerek és egyéb kiegészítők, grafikák, fotók, lakberendezési tárgyak illetve játékok is megtalálhatók lesznek.
A vásár ideje alatt animátorok gondoskodnak majd a gyerekek szórakoztatásáról különböző kreatív foglalkozások keretében, így kicsik és nagyok egyaránt kikapcsolódhatnak a rendezvényen.
A remek hangulatot a Margitsziget hamisítatlan atmoszférája, kellemes zene, tarka bazári hangulat és a frissen felújított Holdudvar garantálja!
A többi infó a flyeren:

Fotók innen, innen, innen, innen, innen és innen.

Címkék: férfiak nők közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr922953525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Örökmozgó 2011.06.03. 10:45:51

Ben, milyen nagyon jó képeket válogattál össze ma! Már jól indul a napom (11-kor)... :)
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása