<div id=
 
komment

Rendhagyó poszt az ÁAT-n: Gyerekszobák

KentaurBen , 2011.08.01. 11:22


Eddig nem volt gyerekszobás poszt a blogon, mert úgy éreztem, ez egy olyan platform, ami (csak) felnőtteknek szól, függetlenül attól van-e gyerekük vagy sem.

Azt viszont baráti társaságom sürgés-forgásából tudom, hogy a hiedelemmel ellentétben nem augusztus utolsó 2 hetében van a legnagyobb iskola-para és roham az üzletekben, hanem  - praktikusan az augusztusi fizuból - most, augusztus első hetében, ezért arra gondoltam, ha már költekezés van, legalább adjak hozzá egy kis inspirációt.

 

Akár anya vagy apa vagy, akár nagynéni vagy nagybácsi, család barátja... talán jól jöhet egy-két ötlet.


Megnyugtatásul: a mai poszttal nem kívánok új topikot nyitni a blog téma-repertoárjában, bár kétségtelen, hogy ezek után tartozom majd eggyel a kisbabás olvasóknak is:)

Ugyanis ma inkább a kistini- ill. kamasz-szobákat vesszük górcső alá, nézzük, hol érezhetné magát jól egy 8-12 éves gyerek.


Egyetlen praktikus tanács van, amit eddigi munkám során is szerettem volna átadni a gyerekszobákkal kapcsolatban (és ez vonatkozik a kisebb gyerekek szobáira is). NE LEGYEN TEMATIKUS.... vagyis ne legyen a szoba minden egyes darabja egyetlen markáns témára hangolva.


Könnyebb sepercalatt felnövő csemeténk ízlésvilágát követnünk, ha olyan bútorokból állítjuk össze ezt a sokfunkciós szobát, amelyek könnyen bővíthetőek, színükben semlegesek, és inkább a dekoráció (valamint a függöny, ágytakaró, szőnyeg, polcok színe) lesz az, ami az évek alatt változtatja a szoba hangulatát.

Ők úgyis gondoskodnak róla, hogy elég változatos legyen :)


Nekik csak egy dolguk van: tanulni rendesen - na tessék, máris kibújt belőlem a saját apám -, meg játszani, és boldognak lenni, adjuk hát meg nekik, amit csak tőlünk telhetően megadhatunk.

A lányos szülők pedig készüljenek a minél korábban jelentkező pizsi-partykra :)))


Zenemeg:

Honeythieves - Reminder (RAC Mix) by RAC

Fotók innen és innen.

Címkék: közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr603116383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rekatot 2011.08.01. 11:45:37

:) akkor elraktározom a fejemben hat évvel későbbre.

Lehet itthon kapni szép 3D (kivágott) betűket? Én még nem igazán láttam, de annyira jól néznek ki, szinte mindenhol, ahová az ember teszi.

KentaurBen · http://olomuveg.blog.hu 2011.08.01. 11:59:24

@rekatot: :)) szerintem emlékezni fogsz te erre :)
3D-s betűkkel kapcsolatban pedig ha beírod a keresőbe, hogy habbetű, akkor kiad egy csomó olyan céget, amelyek foglalkoznak 3D-s betűk készítésével (amelyeket aztán te otthon jól megDIY-oskodhatsz - varrhatsz rá valami jópofa textilt vagy dekupázsolhatod vagy lefestheted) és érdemes a bolhapiacokon, vintage-bútorboltokban szét nézni, mert oda szoktak még kerülni kiselejtezett reklám-betűk...

VKI · http://raknelkul.blog.hu 2011.08.02. 06:30:58

@KentaurBen: Meg hobbiboltokban is szerintem szoktak árulni.
Hiánypótló poszt így terjedelmében és a felhozott stílusokban. Igen, kérnénk szépen majd kisgyerekeset is!!!!! :)
Nekem egyetlen téma hiányzik belőle, és az a táblafestékes fal, falrészlet. Annyira bele vagyok szeretve mostanában....

KentaurBen · http://olomuveg.blog.hu 2011.08.02. 19:24:45

@VKI: először azt olvastam a kommentedben, hogy HOBBITboltokban :)))
Táblafestékes fal abszolút csillagos ötös! Olyan, mintha ma már nem is készülne menő gyerekszoba, előszoba, konyhafalrész anélkül:)

VKI · http://raknelkul.blog.hu 2011.08.02. 21:09:36

@KentaurBen: Tényleg úgy lehet olvasni!!!!!! Hiánypótló lenne az is... mármint a hobbitbolt. :D
Éjjen a táblafesték! Konyhába is, gyerekszobába is, én még a mostani lakájban is gondolkodok, hogy nem-e lehetne-e.... A gyerekszobába még korai, csak most születik, de a konyhába nagyon kellene!

kovacs.eszter004 · http://www.outletbutor.hu 2011.08.05. 17:19:01

Wow, nem is tudnám megmondani, hogy melyik a legszebb :) Tetszik a blog! :)
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása