<div id=
 
1

Loft vagyis 'L', mint luxus

KentaurBen , 2011.08.17. 11:25

Van néhány dolog, ami mihelyst átszeli a Zóceánt és átlépi a magyar határt Ámerikából jövet, csodás átalakuláson megy keresztül.


Ott van a Meki, ami itthon - valljuk be, ha rendesen meg szeretnél ebédelni -, nem egy óccsómulaccság, odakint pedig kb. olyan, mint itthon egy kifőzde.

Vagy ott van a híres Citibank, ahol ha itthon nyitni szeretnél egy számlát, jókora összegről kell biztosítanod a kedves bankár urakat és hölgyeket, míg odakint ugyanez a bank egy kb, OTP-jellegű népbank.

És itt ez a loft-mizéria is, ami szintén onnan indult, de mire hozzánk átért, azonnal luxus kategóriába lépett (mondjuk már ott is az, muhaha).

Egy jókora csoport számára a lakhatás csúcsa egy ilyenben létezni, egy nagy piros KELL-gomb :)

Volt már szó itt a blogon eladó budapesti loftokról és olyanról is, ahol filmet forgattak, meg bejártunk pár francia loftot, és szuperzsúfoltat, meg elb... szabottat is...

... ma pedig újra azoknak kedvezek, akik majd' "megvesznek" ezekért a pénzzabáló jószágokért, hiszen belegondolva a fenntartás költségeibe - pláne, ha a felújítás, berendezés költségeit is hozzávesszük-, ezen a klímán nem lehet kétfillér a havi rezsi.

Nem beszélve arról a pöttöm szépséghibáról, hogy pl. a budapesti loftok majd mindegyike még most is ipartelepként funkcionáló környezetekben leledzik.

Nézzük csak: kifizetsz egy rakás pénzt érte, beleraksz egy csomó energiát, pénzt a felújításba és ehhez képest továbbra is egy olyan környéken laksz, ahol térdig jársz a szemétben, ahová 1000 kisfiszemfaszomBéTé bérel irodát, parknak, jólevegőnek, biztonságnak nyoma sincs... de loft, az van.

Összefoglalásképp': maga a loft, nem csak a tér, de a mögé képzelt egzisztencia luxusa is.
Egy tökéletes, gyönyörű és egyben izgalmas otthon fantáziájának mintapéldánya, amibe jól bele lehet veszni...

Na, OK! Befejeztem a károgást :)

Nézzünk meg inkább egy rakás szépséges/érdekes/inspiráló loftot és nyomogassuk a nagy piros gombot :)

(csak tájékoztatásul: a loft szót (ezt is beleértve, a címben lévővel együtt) 9-szer használtam a bejegyzésben)

Zenemeg:

Marriage (Star Slinger Remix) by Gold Panda

Ha tetszett a bejegyzés, gyere, csatlakozz a blog Facebookos klubjához.
Ezt megteheted ide kattintva.


Ha pedig szeretnéd, hogy a blog rangos helyezést érjen el az idei Goldenblogon, klikk ide:

Címkék: férfiak nők közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr743159962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stefedo · www.teglasedit.com 2011.08.20. 23:11:55

Q-va jól körbeírtad a loft és a magyar helyzet f..sza kapcsolatát (elnézést a vulgaritásért:))Nagyon tetszett! mellesleg a képek is szuperül lettek összeválogatva ;)
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása