<div id=
 
5

Sztárok otthonai - Hank Azaria

KentaurBen , 2011.08.19. 10:22

Hogy kicsoda Hank Azaria? Egyike azon amerikai színészeknek, akinek ha meglátod az arcát, tudod, hogy tuti láttad már valami filmben, de hogy melyikben, - ha megkínoznak- akkor sem tudnád megmondani.

Talán annyi rémlik, hogy mindig valami vicces karaktert alakít...


Na, és innen sem ismerős? Mutatom, ott, középen:


Amerikában pedig talán pont fordítva lehet, hiszen hazájában inkább hangját ismerik pl. számtalan Simpson-karakter hangjaként... és legújabb szerepe miatt sem fogják többen felismerni, hiszen a Hupikék Törpikék filmes változatában Hókuszpókként került rá némi maszk :)


Hogy ne hagyjak semmiképp nagy hiányérzetet Hank szakmai életét illetően (ami hozott neki 4 Emmy-díjat, valamint számtalan jelölést), meg lehet tekinteni filmes karrierjének fontosabb állomásait itt vagy itt, engem viszont most a háza jobban érdekel.


Nemrég beadta jól a derekát, hogy végigfotózzák 1932-ben épült gyarmati stílusú rezidenciáját (Bel Air, Kalifornia), ami, úgy tűnik, 3 fontos igénynek kell megfeleljen: család, terazza-élet és póker.


Ha majd a képeket végigpörgettétek, látni fogjátok, hogy Hank (vagy a felesége?) nagy vintage-rajongó, és az, hogy a legtöbb helyiségben masszív dán vagy francia bútorokat találunk, valóban, már-már nagymamás családiasság érzetét kelti.


A két teraszért csillagos ötös jár (bár ez egy ekkora háznál már-már alap), ahogy a sok Simspon-szinkronhangért is (egy külön falon, bekeretezve látható az össze karakter grafikája) és persze a játszós-szoba is nagy jóság, ahol úgy tűnik, Hank (és fia), a tábla- és kártyajátékoknak hódol inkább, ami kellően szimpatikussá teszi magánemberként.


Összességében úgy tűnik, Hank otthona egy nyugalmas, harmonikus, kifinomultan rusztikus családi fészek, ahol megállapodott, kiegyensúlyozott emberek élnek, különösebb rongyrázásnak nyoma sincs.


De - hogy valami igazán gonoszat írjak a végére -, még a most 47 éves színész sem tudhatja, mit hoz majd számára a "kapuzárási pánik"...

... ahogy a montypythonék mondani szokták: "Senki sem számít a spanyol inkvizícióra!"

Zenemeg:

BALAM ACAB - Apart by TriAngleRecords

Lakberendező: Trip Haenisch

Fotók: Robert Rufino


Ha tetszett a bejegyzés, gyere, csatlakozz a blog Facebookos klubjához.
Ezt megteheted ide kattintva.


Ha pedig szeretnéd, hogy a blog rangos helyezést érjen el az idei Goldenblogon, klikk ide:

Címkék: férfiak közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr403164411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emulgeator 2011.08.19. 11:55:31

Ez tényleg egy otthon. Bár gyerekre utaló jeleket nem látok - bár lehet, hogy a babaszobába nem mehettek be a fotósok.
Posztolsz egyszer olyan lakást, amelynek tulajdonosai szoktak olvasni? Vagy a könyv ma nem trendi? Én sajnos ódivatú vagyok, szeretem a könyvespolcokat. Megvan a Századok egyik száma 1887-ből, néha megszagolom :-)

ügyfélszolgálatos 2011.08.19. 16:16:13

@Emulgeator: Á egy átlag amcsihoz képest még elég sok könyv volt mutatóban a polcon. Bár szerintem a legtöbb magyar lakásban sem lenne több könyv...

Novi bácsi 2011.08.19. 16:41:56

Nem egészen az én stílusom, de azért rosszul nem érezném magam ebben a környezetben.

Kedvencem a számozott kosaras "étkező" :)

pepshop 2011.08.19. 17:05:33

Jah téll, ő volt Phoebe barátja a Jóbarátokból :D

VKI · http://raknelkul.blog.hu 2011.08.20. 19:40:28

Nagyon tetszik az egész ház, főleg a fürdő, nagyon szeretem a szoba-szerűen berendezett fürdőket, WC-ket.
Egyedül a nappali (első kép?) nem stimmel, sokáig nézegettem, mire rájöttem, hogy mennyire nem barátságos ez a két kanapé szemtől-szemben. Olyan fura kihallgatás, szembenállás érzetet kelt bennem. Elképzelem, ahogy a családtagok leülnek egymással szemben és farkasszemet néznek. :)
Pszichológiailag abszolút rossz megoldás ez az "ülésrend", az biztos.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása