<div id=
 
2

Titkos szépségeim... (Felhívás!)

KentaurBen , 2011.10.03. 11:19

Eljött hát az október, és vele együtt ma egy felhívást teszek közzé, itt, az ÁAT-n, ami íme ezittaz:


Mivel ma már sokaknak van otthon valamilyen digitális fényképezőgépe vagy jó minőségű fotókat készítő okos telefonja, arra gondoltam, megkérlek benneteket, mutassatok valami szépet az otthonotokból.

Vagy több szépet.


Tehát indul a 'Titkos szépségeim' by ÁAT-projekt :)


Persze profi enteriőrfotót nagyon nehéz készíteni, ezért csak azt kérem tőletek, hogy azokat a kis, titkos részleteket mutassátok meg, amelyeket talán egyszerűbb lefotózni.


Egy számodra kedves dísztárgy, kiegészítő, dobozka... ahogy a lámpád fénye megvilágítja a kedvenc párnádat... egy szép összeállítás, egy virág a kedvenc vázádban... könyvek és ez+az a polcodon a maga kaotikusságában...


Az összkép lehet művészies, de lehet abszolút spontán szituáció is... lehet fekete-fehér és lehet valamilyen grafikai programmal megbolondított, megeffektezett kép... mindegy, a lényeg, hogy te készítetted.


Nem szobafotókat várok tehát, hanem a szobán, konyhán, hálón stb. belül azokat a részleteket, amiről te azt gondolod, hogy igen, itt kész van valami, azt úgy szereted, ahogy van, se elvenni, sem hozzátenni nem tudnál, és büszke vagy rá vagy csak az adott pillanatban szépnek, hangulatosnak láttad, és szívesen megosztod velünk, ÁAT-olvasókkal az örömöd... 


Lehetsz profi fotós vagy lelkes, fotózni szerető amatőr, én ígérem, minden olyan képet bemutatok, amit a témában küldtök.


Technikai információk:

- egy kép méretének szélessége min. 580 pixel legyen

- egy valakitől maximum 5 db képet várok

- a neved vagy keresztneved (lehet fantázianév is) ill, hogy melyik városból, faluból érkeznek a képek


A mailcím, ahová küldheted őket: agyasztaltv (kukac) yahoo (pont) com


Fotózz hát, mutasd meg otthonod titkos szépségeit!


Hogy az így összegyűlt képeknek (nincs beküldési határidő, folyamatosan küldhetitek!) mi lesz a sorsa, az egyelőre titok, de hamarosan kiderül :)


Inspirációként pedig direkt nem egy close-up fotóválogatást hoztam (bár a napokban készítek majd egy olyat is), nevezzük inkább csak egyszerűen: 'Helló Október!'-válogatásnak.


Zenemeg, egyik kedvenc magyar zenészem: Zagar:

Zagar - Mystery of cinema by Cesario

Ha tetszett a bejegyzés, gyere, csatlakozz a ágy-asztal-tv blog Facebookos klubjához.
Ezt megteheted ide kattintva.

Címkék: férfiak nők

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr833273950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KentaurBen · http://olomuveg.blog.hu 2011.10.03. 13:22:08

@juc: Persze! Várom szeretettel! És mindenki másét is! :)
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása