<div id=
 
6

A részletek őszintesége avagy Welcome to BorókaLand!

KentaurBen , 2011.11.03. 11:50

Akik nyomon követik a blogot egy ideje, azok már olvashattak arról, hogy otthonunk lakberendezésében milyen nagy szerepe van az apró részleteknek.



Amikor a lakásunkat erőnk és pénztárcánk függvényében berendezzük - vagyis amikor azt mondjuk, hogy OK, most ennyire futotta -, az még csak az a szint, amikor már megjelenik valamiféle komfortérzet, de még messze vagyunk attól, amit álmainkban elképzeltünk.
Jók a falszínek, van már benne néhány kisebb-nagyobb bútor, de most jön a neheze: a sok "apróságot" (a lámpától, a függönyön át, a képekig a falon) kitalálni és összehangolni.
Mert amikor leülsz az olvasófoteledbe és ránézel onnan a szobára, nem azt látod majd, hogy a melletted lévő falon fent, az a festmény, az milyen jól megy a szoba másik végében lévő asztali lámpához...
...hanem rálátsz a szobád egy részletére: az olvasófoteled melletti állólámpára, előtted a lábtartóra, a kis asztalkára, amit a fotel mellé tettél, és persze az azon elhelyezett apróságokra... vagy azok hűlt helyére!
Az ott összeadódó színek, formák lesznek azok, amelyek meghatározzák: szívesen vagy ott vagy épp' ellenkezőleg, valami kényelmetlen, nem ok, innen még hiányzik valami.
Ezek a kisebb tételek és ezek ritmusa mutat meg majd a legjobban téged, a személyiségedet, az érzéseidet, a gondolataidat... és mutatja meg azt is, mire vágysz akkor, amikor a legnagyobb biztonságban, otthon érzed magad.

Inspiráló színekre vagy megnyugtató, természetes semlegességre vágysz?... mert ezek mind-mind ott lehetnek az otthonodban, csak tudatosan olyanná kell alakítanod.

És ezek lesznek azok az apróságok is, amelyeket másféle összeállításban, kisebb-nagyobb szín- és anyagcserékkel, újfajta alakzatokban elhelyezve a legkönnyebben, a legköltséghatékonyabban képesek felfrissíteni egy egy sarok, szoba, urambocsá, az egész lakás hangulatát.
Az utóbbi időkben nem lehetett nem észrevenni, mekkora teret nyert a lakberendezésben az eklektikusság, vagyis hogy egymástól stílusban nagyon távol lévő tárgyak, kiegészítők is mennyire jól mutathatnak egy szobán, egy szobasarkon belül is.

Ennek én több szempontból is nagyon-nagyon örülök:
- megkönnyítheti például a férfiakra/nőkre jellemző sajátosságok egy térben használhatóságát... magyarul az összeköltözők végre kevesebb vitával cuccolhattak össze, egy bátor és jó stílű szempár bámulatosan megkapó belső tereket képes kihozni ebből a nagyon vegyes alapanyagból...
- a régi újra értékes lett, ami azt jelenti, hogy egy kis odafigyeléssel design-értékeket is mentünk...
- harmadrészt az eddig elrejtett szépségek feltárulhattak, előbújhattak a padlásról, kofferből, garázsraktárból, megmutatva ezzel gazdáik igazi arcát... és ez az - legfőképpen önmagunkkal szembeni - őszinteség az, amit én nagyra értékelek.

Manapság, amikor nem csak a hétköznapi életben, de a világ nagyobb folyamataiban is az őszinteség kezd mind nagyobb értékké emelkedni, ideje, hogy mind nagyobb önismeretre szert téve merjük olyanná alakítani otthonunkat, amilyenek valójában vagyunk!

Az eklektika és az őszinteség új stílust hozott a lakberendezésbe, egy sajátos mixet, amiben találunk elemeket a loftok ipari nyersességéből, az oly nagyra becsült skandináv stílus egyszerűségből, és a franciás vintage sikkes romantikájából.
A létrejött új stílus városi és vidéki, férfias és nőies, magába építi a múltat és a jelent, az új stílus: Te magad vagy!

Már korábban a kezembe akadt a dán House Doctor (katalógusa itt megtekinthető), ill. a stílusban hozzá nagyon közelálló Bloomingville (katalógusa ide klkkelve érhető el) és Ib Laursen (katalógusát itt tudod átlapozni) cégek katalógusai, és aki ismeri ezek kínálatát, és ismerte a blogot, talán sejthette, hogy az ÁAT-n egyszer csak meg fognak jelenni :)

És a jó időzítésnek köszönhetően nem csak epekedve előre-hátra katalógus-átlapozgatásban lehet végre osztályrészünk, hiszen van egy megbízható kapocs, aki segíthet abban, hogy hozzájussunk ezekhez a gyönyörűségekhez!

Mint ahogy annak idején szinte elsőként mutathattam be nektek - az akkor még kis - Boróka Otthonboltot és kínálatát, a mai poszt is "fehéringes", abból a szempontból, hogy bemutathatom nektek új "kistestvérét", a BorókaLand-et.


A fent említett három cég szépségei mostantól itt elérhetőek, és például meglepő, de igaz: a mostani poszthoz használt összes képen látható dolog, bútor, kiegészítő, karácsonyi dísz megrendelhető rajta keresztül! :)))

BorókásGabival, a cég tulajdonosnőjével arra gondoltunk, hogy egy játékban osztjuk meg veletek az indulás örömét!

Válaszolj helyesen a következő kérdésre emailben, csatlakozz hozzánk a Facebookon (BorókaLand-hez itt, az ágy-asztal-tv bloghoz pedig itt) és tiéd lehet a 8.000 és/vagy a 6.000 és/vagy a 4.000 és/vagy a 2.000 Ft értékű BorókaLand-ajándékutalvány! :)

Nem elírás, ugyanis jövő kedden 4-szer sorsolunk majd, de mind a 4 alkalommal minden helyes választ küldő újra bekerül a kalapba, úgyhogy lehet, hogy egyvalaki több nyeremény boldog tulajdonosa is lehet!!!
Bónusz: az első 50 regisztráló 10%-os kedvezménykupont kap BorókaLand-es fiókjához!.

Kérdés:
A BorókaLand weboldalán (amit ide klikkelve találsz meg) melyik menüpontban rejtettük el az ágy-asztal-tv blog kék-piros kanapéját ?

a. Termékek/Karácsony/2. oldal
b. Termékek/Konyha/Konyhai eszközök
c. Termékek/Dekoráció/Kiegészítők

A helyes válasz betűjelét és a választ elküldő játékos nevét tartalmazó emailt a borokaland@borokaland.com emailcímre várjuk.
A játék a bejegyzés kikerülésének időpontjától, 2011. november 08-a (kedd) 17.00 óráig tart.
A nyertest vagy nyerteseket válasz-emaiben értesítjük, az emailcímeket semmire nem használjuk.

Gatyát felkötni, lehet, hogy a Jézuskának írt karácsonyi ajándék listán bekapcsol az Újratervezés-gomb?! :)

Zenemeg:

Fink - Perfect Darkness by Juliapop

Jöjjön egy kis ízelítő a lehetőségekből!
House Doctor:



Bloomingville:



Ib Laursen:

Bár a weboldal árukínálata folyamatosan frissül, bővül, ha valami olyan iránt érdeklődsz, ami még nincs fenn a BorókaLand webshopjában, de a katalógusban igen, a borokaland@borokaland.com emailcímen tudsz érdeklődni, egyeztetni.

Címkék: férfiak nők közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr873350145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsedi 2011.11.03. 21:11:51

egy festés ráférne

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.11.03. 21:45:24

errefelé ugyanezt erőltetik az öregedő de fiatalosnak látszani akaró egyedülélő zsurnaliszta lezbikák

bolek 2011.11.03. 22:24:25

nagyon csinált, nagyon "nőies". annyira szépelgő, kicsit riasztó is.
ha egy ilyen művileg berendezett lakásban élni kezd valaki, pláne egy gyerekes család, akkor aztán vége a gondos machinációval előállított "varázsnak". művészieskedő szingliknek viszont ideális! :)

KentaurBen · http://olomuveg.blog.hu 2011.11.03. 22:48:36

@bolek: ezek itt nem enteriőrfotók, hanem katalógusfotók, kicsit próbálj elvonatkoztatni :)
mellesleg meglepődnél mennyi "művészieskedő szingli"-lelkű ember van, még családos anyuka-apuka-bőrben is, akiknek ez tetszik :)

KentaurBen · http://olomuveg.blog.hu 2011.11.09. 10:22:28

Kedves játékoskedvű ÁAT-sek!
Köszönjük, hogy a BorókaLand-es játékban ilyen sokan játszottatok, a 4 nyertes a következő: Szőke Réka: 2.000 Ft, Nagy Ildikó: 4.000 Ft , Czinege Anita: 6.000 Ft, Papp Adrienn: 8.000 Ft.
Gratulálok mindenkinek az ajándékutalványokhoz!
Kérlek, - miután megkaptátok az emailes értesítést - egyeztessetek a BorókaLand-el.
A többiek ne búslakodjanak, mert hamarosan megint lesz játék!
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása