<div id=
 
3

Ma Bhután nézünk

KentaurBen , 2011.11.18. 11:05

Amikor pár éve kedves szomszédom több hétre kiutazott Bhutánba, majd onnan visszatérve mesélt róla, igazán nagy kedvet kaptam ahhoz, hogy én is megnézzem magamnak azt a cseppnyi kis királyságot.

Az még csak rátett egy lapáttal, hogy egyik kedvenc utazóbloggerem is kiment oda nemrég, és napi szinten követhettük nyomon, merre jár, milyen élményei vannak.


Azzal nyilván nem mondok sok újat, hogy mekkora értéket képviselnek manapság azok a helyek, amelyek - különböző okoknál fogva - megőrizték természetességüket, és azt hiszem ezek az értékek csak nőni fognak az évek előrehaladtával.


Ahogy a helyiek hívják, a "Mennydörgő Sárkány Országa" nemcsak spirituális szempontból jelent tiszta forrást a buddhista értékek felfedezőinek, de a lenyűgözően érintetlen és zord hegyvidék még a kevésbé természetjárókat is meggyőzi.


Ma egy bhutáni hotelbe látogatunk - az Uma Paro-ba - ahol a belső tér kialakításánál valószínűleg arra törekedtek, hogy a bizalmatlanabb nyugati utazókat is megnyugtató közeg fogadja, de emellett diszkréten a helyi, tradicionális elemeket is megtalálják.


A poszt végén pedig, csak hogy az utazás témakörénél maradjunk, újragondolt földgömböket találtok.

Indulhatunk?


Zenemeg:

ID3 feat. Soundmouse - Hummingbird by Loodma Recordings

Újradekorált glóbuszok:


Ha tetszett a bejegyzés, gyere, csatlakozz az ágy-asztal-tv blog Facebookos klubjához.
Ezt megteheted ide kattintva.

Címkék: férfiak nők közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr733391786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.19. 06:33:41

Minden igényt kielégítő hotel lehet. A híd fotója tetszik a legjobban. Valódi kézműves remek. A panorámáról meg nem is szólva. Szerencsés ember lehet az, aki eljut ilyen lenyűgözően szép helyekre.

rekatot 2011.11.19. 06:59:44

Gyönyörű ez a hotel, már a csend, ami ott lehet, megéri az utazást. Voltam egyszer Franciaországban, az Alpokban egy zarándokhelyen, az is hasonlóan nyugtató volt. Notre Dame de la Salette

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2011.11.19. 07:09:18

Nem tudja valaki, hogy ott a távol-keleti Bangkokban a devizahiteles végtörlesztés hogy működik? (Ha már hülye szóvicc, én se tudtam kihagyni... :D)

Hogy ontopic is legyek: télleg nagyon klassz lehet, Ázsiáról eddig sosem ez jutott az eszembe
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása