<div id=
 
4

Designerek otthonai

KentaurBen , 2012.02.14. 13:47

Ahogy ígértem, nem tartunk rózsaszínszívecskés-tudodmilyen-napot a blogon, máshol láttam belőlük bőven, tessék ott, azokon a helyeken tobzódni benne, kérem szépen.

Jó is az, aki szereti.


Helyette menjünk, és nézzünk szét olyan lakásokban, ahol talán egy átlagembernél merészebben használnak egy helyen anyagokat, formákat, színeket: jöjjön két designer otthona.


Nem mintha egyes kreatív átlagemberek lakása nem lenne elég érdekes, főleg, ha egy tömött pénztárca is lapul a zsebében, de jó néha betekinteni olyan helyekre is, ahol más szempontok szerinti koordináta-rendszerben gondolkodnak...


... mert aki hivatása szerint is kreatív, az bizony sosem áll le, nincs du. 4-kor, gongütésre toll-papír kézből kiejtés, vasárnap, karácsony, az agy zakatol, a ceruza perceg a jegyzetfüzetben.


Volt már egy korábbi poszt rendhagyó otthoni munkahelyekről... szerintem az is kellően inspiratív volt, de a mai delikvensek egyike sem művész: az egyik építész és formatervező, a másik belsőépítész.


Zenemeg:

The Flashbulb - Once Weekly by xemper

Rolf Bruggink (építész, formatervező) rotterdami háza:


Frederic Hooft belga belsőépítész otthona:


Ha tetszett a bejegyzés, gyere, csatlakozz az ágy-asztal-tv blog Facebookos klubjához.
Ezt megteheted ide kattintva.

Címkék: férfiak

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr724104535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skandináv Dizájn 2012.02.14. 21:38:45

A belga nekem is nagyon bejön.Hatalmas világos terek. Szuper.

CiaoItaly 2012.02.14. 22:05:27

Belga ház jöhetne most azonnal (bár nem a pasi mellé költöznék, mert ugye ott a csaj a kertben, meg hát egy pasi elég az embernek), a másik meg tényleg nagyon jó kívül belül, és nekem picit meghökkentő is. Semmi nem ott van, ahol vártam, merész, bevállalós, egyedi, rendhagyó, ötletes, hatalmas, világos... nem ragozom tovább.

Ékszíj 2012.02.15. 08:43:01

Kicsit elvontak de szépek!

múvemáccsó 2012.02.20. 12:09:32

letisztult. bár nekem is egy kicsit személytelen.hotelnek ok.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása