<div id=
 

Sztárok otthonai - Bradley Darryl Wong lakása

KentaurBen , 2012.09.07. 13:45

A mai poszt szereplője ismerős lehet a Különleges ügyosztály c. sorozatból ill. egy kis szerep erejéig a Maradj c. filmben is játszott, persze mindkettőben dokit, úgy látszik menő dolog Hollywoodban ázsiai karakterrel orvost játszatni...


Még nem tudni, vajon színészi karrierje magas ívet fog-e befutni vagy megmarad az 'ezt-a-pasit-má-láttam-valahol' örök mellékszereplő kategóriájában, és mivel nem egy óáááúúú-nagy sztárról van szó, természetesen az egész posztot sem kaphatta meg, lesz még két brazil kecó is benne :)


Mindenesetre a lakása figyelemreméltó, amolyan kuckós (pedig nem kicsi), kedves össze-visszaság van benne, és látszik, hogy ő is szeret gyűjtögetni (és betartja a már többször ismételt szabályt: gyűjtött cuccokat csakis rendszerezve mutogassunk), meg hogy szereti a DIY dolgokat...:)


Jöjjön tehát először az Ő pecója:


Zenemeg:

Florrie: Give Me Your Love by Ooh Brilliant

De hoztam még két brazil lakást is, csak mert megakadt a szemem rajtuk.

 

Egyik:

Másik:

Ha tetszett a bejegyzés, és más, extra tartalmakat is szeretnél kapni, gyere, csatlakozz a blog Facebookos klubjához.
Ezt megteheted ide kattintva.

Címkék: férfiak közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr24761265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása