<div id=
 
5

Fotózol? Videózol? Mutasd meg magad az ÁGY-ASZTAL-TV-n!

KentaurBen , 2013.01.26. 12:45

fotóskerestetik01.jpg

Folyamatosan keresnek meg profi és amatőr fotósok, filmesek megmutatva munkáikat, oldalukat, de eddig nem találtam ki, hogyan tudnám átadni nektek ezt a sok szépséget.

Egyébként jó fotóst, videóst találni nem is olyan egyszerű feladat, hiszen nem elég, hogy jó szeme legyen az adott pillanatban, amikor kell, és legyen egy szuper gépe, de meg kell éreznie, mit is vár el egy megrendelő, amikor felkéri.

Videó esetbén ez még összetettebb.

(nem is beszélve arról, hogy mibe is fog mindez kerülni, mi van az árban)

Arra gondoltam, hogy indítok egy sorozatot, amelyhez olyan fotósok, videósok munkáit várom, akik szívesen bemutatnák munkáikat itt az ágy-aszta-TV-n, akik nem csak fotózni, filmezni szeretnek, de megrendelést is szívesen fogadnának.

Aki úgy érzi kész erre, arra kérem, 

ha fotós vagy: küldjön 4 db vízjel nélküli fotót:

- egy portréfotót (ami lehet spontán készült vagy műtermi is akár)

- egy rendezvényfotót (esküvő, temetés, szülinap, party... stb.)

- egy tárgyfotót (nem macro fotóra gondolok, hanem olyanra, amin egy (vagy több tárgy által beállított) szép kompozíciót látunk)

- és egy enteriőrfotót (szoba, konyha, étterem, kávézó... láttok itt a blogon az ilyesmiből épp eleget, nem ragoznám)

(minimum méret nincs, de a kép ne haladja meg az 5 MB-ot)

ha videós vagy:

- egy általad vagy csapatod által, cég vagy magánszemély részére elkészített videó youtube-os vagy vimeos linkjét (ez lehet egy jó zenére összeállított fotómontázs, videoclip, kisfilm vagy reklámfilm is...)

Az a tapasztalatom, hogy egyre nagyobb az igény arra, hogy kisebb cégek, vállakozások, de akár művészek, designerek is bemutassák magukat egy-egy jól sikerült kisfilmmel, videóval, de nem képesek megfizetni a nagyobb stúdiók munkáit. Itt a lehetőség, hogy megmutasd, te ezt hogyan csinálnád :)

Ne felejtsétek megadni:

- a cégnevet vagy művésznevet

- egy weboldal- és/vagy Facebookos csoport-hivatkozást, ahol el tudnak Téged/Bennetek érni, ahol megtekinthetik a munkáidat/portfóliótokat.

Profi és amatőr fotósok, filmesek képeit, videóit egyaránt várom, a fotókat a FB-on egy külön erre a célra szánt mappájába (elérhetőségekkel együtt) is feltöltöm, a videókat a blogon publikálom.

Még egyszer szeretném hangsúlyozni, hogy nem csupán fotózni, videózni szerető emberek szép képeit, filmjeit várom, hanem olyanokét, akik ezzel foglalkoznak, akik szívesen fogadnának felkéréseket, magyarul, akik pénzért vállalnának ilyen jellegű munkát.

A fentieken kívűl nincs megkötésem, lehet színes kép, FF, megeffektezett, szóval bármilyen, a lényeg, hogy olyan válogatásokat várok, amin keresztül ezzel a lehetőséggel megmutathatod, milyen fotókat, bemutató videókat tudsz készíteni....

Határidő nincs, a bemutatkozásokat folyamatosan várom, pénzt ezért nem kérek, a lehetőség tehát ingyenes.

Are you ready for this?

Ide várom a fotókat, a videók linkjeit: agyasztaltv (kukac) yahoo (pont) com

Ha van olyan ismerősöd, akit ez érdekelhet, küldd el neki a linket vagy oszd meg ezt a bejegyzést, szerintem örülni fog neki :)

fotoskerestetik02.jpg

Címkék: férfiak nők

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr395044846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fidesz = házmesterek pártja 2013.01.27. 17:08:48

Ezzel a kiírással egy gondom van: erősen eltérő szakterületekről kérsz anyagot.
Aki jó tárgyfotós, az nem biztos, hogy portréban is sikeres (finoman fogalmazva)
Jó rendezvényfotósból még nem láttam olyat, aki enteriőrrel boldogult volna.
(hangsúlyozom: amatőrökről beszélek, nem tanult, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező profikról, akik napi 8-12 órában ezt csinálják!)

fidesz = házmesterek pártja 2013.01.27. 17:11:21

Bocs, kicsit hamar küldtem el: tőlem pl. kaphatnál épphogy elfogadható portrét, relative jó street fotót, esetleg - ha a rendezvénybe beleszámítanak az olyanok, mint mondjuk az etyeki borfesztivál - tűrhető rendezvény fotót.
Tárgyat meg sem merném kísérelni, ahogy egy esküvőn vagy hasonlón sem mernék próbálkozni. (enteriőrből max. a néhai Tűzraktér romjait említhetem ;-) )

Fotósképző · fotoskepzo.hu 2013.01.27. 18:36:33

Egyrészt tényleg túlságosan eltérnek a szakterületek, másrészt témánként egy-egy fotó kevés a hatékony és pontos felméréshez, a tehetség és a tudás, azaz az alkalmasság megítéléséhez.

De, azért sok sikert! ;)

KentaurBen · http://olomuveg.blog.hu 2013.01.28. 15:26:36

@fidesz = népirtó csőcselék: @bestpixel: Ez csak lehetőség, hogy ezen a fórumon megmutassák magukat azok, akik ezzel foglalkoznak (vagy ezzel szeretnének foglalkozni). Nem vagyok szőrösszívű, ha a 4 különböző témából nincs 4 fotó, kevesebből is elég, csak 4 olyan fotót kérek, amivel úgy érzed, megmutathatod magad, ha azt valaki érdekesnek találja, úgyis átkattint a portfóliod linkjére, ami a képek mellé kerül.

Szóval várom.

fidesz = házmesterek pártja 2013.01.28. 15:39:16

@KentaurBen: hát sok sikert hozzá!

pixelhalmazaim.atw.hu/
Tőlem ennyi maradt a neten. Ez speciel egyik kategóriádba sem fér bele. :-)
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása