<div id=
 

Ibizai nyaraló

KentaurBen , 2014.09.03. 10:19

00_KA28.jpg

Nem tudom nektek milyen nyaratok volt, de az enyém egy szép hosszú7végére esett, amikor kicsit el tudtam szakadni Budapesttől, a munkától, még meleg is volt, meg napsütéses, ahogy a nagykönyvben meg van írva...

...a többi melóval telt, így kicsit úgy megyek most bele az őszbe, mint egy új hétnek, egy végigdolgozott szombatvasárnap után.

Bennem van az igazán nyárba oldódás élményének hiánya, úgyhogy terápiás célzattal maradjunk még egy kicsit ebben a vágyott pillanatban: egy ibizai nyaralót hoztam a mai bejegyzésben.

A tulajdonos 'Can Kaki'-nak nevezte el a helyet (ami az internetben spanyolról lefordítva khaki kutyát jelent, talán) , és ahová a hely gazdája valóban kikapcsolódni jár egyszem kutyájával, aki fel is bukkan a lenti képek egyikén.

(kis vargabetűnyi gondolat: ti adtatok valaha nevet a nyaralótoknak? Néhol látni egy-egy házon olyat, hogy mittudoménpéldául: Kovács-porta, de milyen kár, hogy errefelé nem dívik valami szép hangulatfestő nevet adni azoknak a helyeknek, ahová kikapcsolódni járunk...)

A mai ház olyan, mint egy laza kis dekorációs-mantra: semmi hivalkodás, itt minden egyszerű, alázatos, intuitív, szabad, tökéletlen.

Nyers felületek, sétákról hazavitt gallyak, régi bútorok, a fehérből itt-ott elővillanó színek, amolyan szabadon nőtt belső terek, hangulatok.

Nektek hogy tetszik?

Zenemeg:

KA0.jpg

KA1.jpg

KA2.jpg

KA3.jpg

KA4.jpg

KA5.jpg

KA6.jpg

KA7.jpg

KA8.jpg

KA9.jpg

KA11.jpg

KA26.jpg

KA27.jpg

KA29.jpg

KA30.jpg

KA32.jpg

KA33.jpg

KA34.jpg

KA35.jpg

Nem csatlakoztál még az ÁAT-hez a Facebookon? 

Az meg hogy lehet? :)

Gyere! Várunk! Itt ni: klikk ide.

 

Címkék: ház inspiráció nyaraló közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr636661287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása