<div id=
 
komment

Tűz, jöjj velünk!

KentaurBen , 2010.01.12. 00:19

Összeköltöztök vagy régóta együtt vagytok, mindegy is, a lényeg: olyan otthont kell létrehoznotok, ahol mindkettőtök jól érzi magát.
Nem, a jól, az nem elég jó kifejezés: otthonosan, biztonságban, ellazultan, védetten.
 
Fontos, hogy mindkettőtök tárgyai helyet kapjanak, a nőies és férfias dolgok jól sikerült mixéből összeáll egy olyan elegy, ahol mindketten megtaláljátok azt a zugot, sarkot, szobát, ahol akár külön-külön, vagy együtt is szívesen vagytok.
 
Sok pár első ilyen közös döntése lehet ezen az úton, egy kandalló vásárlása.
 
A kandalló tömege, anyaga, a benne lakó nyers erő kellően maszkulin, alakja, díszítése pedig lehet lágyabb, amivel teret nyerhetnek a női erővonalak.
 
Az itt látottak talán kellő inspirációt adhatnak, hogy együtt megkeressetek egy szaküzletet.
 
(A kandalló fölötti falrész, és a kandalló teteje egy másik fejezete lesz majd a közösen dekorált területeknek, de arról majd egy későbbi posztban...)
 
(A blog posztjait csak 3-féle taggel látom majd el. Ahol a Közöshalmaz-taget látod, csak olyan lakásbelsőről, bútorokról lesz szó, amelyeket együtt élő vagy összeköltöző pároknak szánok.)
 
 

Fotók innen, innen, innen, innen és innen.

 

 

Címkék: közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr141665319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása