<div id=
 
komment

Variációk fejtámlára

KentaurBen , 2010.01.18. 16:05

Sokan vannak - nem kicsit, nagyon - azok, akik annak idején megvették ugyan az ágykeretet... meg jó a rugózása, meg pont az a matrac-típus, amin a legjobbat lehet aludni, mégis valami még hiányzik a teljes "kingszájzbed"-fílinghez.
 
Egy hálószoba karakterének fontos összetevője a fejtámla, még ha később is lett hozzápasszintva (így talán még jobb is, mert olyanra alakíthatjuk a stílusát, amilyenre csak szeretnénk).
 
(Lesz még később szó az éjjeliszekrényekről, meg hogy az ágy lábánál kaphat-e helyet bármi is... és a világításról.)
 
Bárhogy is lesz, akár utólag kárpitoztatunk egy nagy falapot egy nagyon jó anyaggal, Ecserin vett régi kovácsoltvas korlátelemeket csavaroztatunk össze vagy régi ajtókat állítunk oda, fontos, hogy megfelelően legyen rögzítve (nem, az nem elég, ha csak rátoljuk az ágyat), és ha régi, használt anyagokat építünk be, megfelelően legyen tisztítva. 
 
(szintén jó ötlet lehet, ha egy, esetleg valamelyik barátunknál megmaradt tapétadarabot, a minta mentén elvágva a falra ragasztunk.)
 
Arról nem is beszélve, ha extra igényeknek is meg kell felelnie... mint például, ha a hálószoba lakói szeretik a kikötözős-játékokat - de ez már egy másik történet, aminek elmesélésére máskor kerül sor :)
 

 

Címkék: közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr251682240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vagablonde (törölt) 2010.03.20. 15:56:24

A fatuskós éjelliszekrényes, meg a párnás nagyon tetszetős. A többi is, csak kevésbé kéne.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása