<div id=
 
komment

A nő otthonának szívecsücske. 2.rész

KentaurBen , 2010.01.20. 15:11

Előző budoir-os posztban elkezdtük a "titkos szentély" kitárgyalását... jöjjön most egy kötelező darab, a sok-sok kiegészítő/bútor közül: gyertyatartók és mécsesek.
(ne aggódj, pl. a sminkasztal és társai világításáról lesz még szó a többi posztban is)
 
A puha kis fények, a sejtelmes lobogás meglepő mértékben járulhat hozzá a budoir-légkörhöz (mellesleg a félhomály elrejtheti az apróbb testi hibákat is :)
 
Akár meditálni szeretnél egy kicsit valami jó zenére... akár romantikusra veszed a figurát, és megágyazol vele egy pasival töltött kellemes estéhez: ne bízd a véletlenre, és legyen minőségi.
 
Vagyis:
1. legyen stílusa, azaz ha ez egy általad gyakran használt módja a hangulatvilágításnak, érdemes minőségi, a szoba stílusához passzoló darabot választani;
 
2. ne feledkezzünk meg a gyertyákról. Szép régi mesterség - a gyertyaöntés - kapcsolódik hozzájuk, másrészről egy gyertyatartó mégiscsak szexibb, mint egy mécses.
 
3. de ha már mécses, akkor ne azt az unos-untalan mindenhol látható kis ikeás jószágot vegyétek már meg. Ellenben készíthetsz magadnak eská te is.
 
5. mindig figyelj oda a tűzvédelmi szabályokra. Ne hagyd őrizetlenül, és ne lógjon semmi a láng fölé.
 
Az elhelyezésre nincs szabály: teheted az ágyhoz közelebb... vagy egy messzebbi polcra: a lényeg, használd.
 
Például:
 

 

Címkék: nők

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr401687721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Franka 2010.06.28. 13:29:07

Szia! Lesz tükrös összeállítás is, ha már öltözőszoba..? Ha lenne budoir-om, tuti, hogy lenne benne 2-3 tükör, hogy minden irányból láthassam magam :) (mint néhány próbafülkében, tudoood!)
Egyébként nagyon tetszik a blogod!!

KentaurBen · http://olomuveg.blog.hu 2010.06.28. 13:36:10

@Franka: Igen, lesz még a héten! és köszi! :)
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása