<div id=
 
komment

Színre szín I.: fehér fehérrel

KentaurBen , 2010.01.24. 11:36

A fehér szín a színek omegája, csillió árnyalattal... ezért mikor egy fullfehér lakásban gondolkodunk, bőven van mit felhasználnunk.

A fehér színnel kapcsolatban a fényre, a jóságra, az áratlanságra, az egyszerűségre, a szűziességre asszociálunk... ezek mellett a fehér szín a biztonságot, és a tisztaságot is szimbolizálja...

... meg zen-nyugalmat és éteri magaslatokat.

Aki totálrelaxre vágyna az otthonában akár egy ügyfelekkel/rázós ügyekkel eltöltött kiakasztó nap után, nyugodtan választhatja ezt a kombinációt.

Így együtt, a fehér a fehérrel, a maga totális semlegességében egyúttal kifinomult eleganciát sugároz, optikailag pedig hihetetlen tágasságérzetet adhat még kisebb helyiségeknek is.

Warning!

Egy ilyen térbe behelyezett bármilyen más színű tárgy/bútor azonnal hatalmas hangsúlyt kap, ezért egységessége nehezen fenntartható: és épp a mesterkéltség/sterilitás-érzet az egyik fő ellenérv az ilyen típusú megoldásokkal szemben...

...meg a tisztaság fenntarthatósága - hacsak nem lapul a gardróbban egy ciklámenpólós , wanishses csajszi, aki ha kell, ha nem, előugrik, ha bármin is egy folt esne.

(...ámbár, tisztaság-parások egy ilyen lakás maga a mennyország...:)

Fotók innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen meg innen.

 

Címkék: nők

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr671697504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása