<div id=
 
6

Stop'n'go - ötletek kis étkezőkre

KentaurBen , 2010.01.31. 11:17

Mai poszt azoknak a nőknek szól, akik még nem állapodtak meg.
 
Jó most ez így egyedül... amúgy is pörgés van, sokat dolgozom, aztán meg mindig van valami program a csajokkal: van ilyen.
 
Végre van egy tuti munkahelyed, ahol olyan munkát végezhetsz, amit meg is fizetnek rendesen...
... és jelenleg nincs olyan pasi az életedben, akivel összebútoroznál (vagy van, de mondjuk: nős :)
 
Főzni nincs időd, megoldod máshogy, de este, meg reggel azért jó valahová letelepedni, meginni a kávéd, bekapni valamit (hidd el, mindig állva enni, mert nincs időd, gáz), átfutni a maileket...
...és ehhez nincs túl sok hely a lakásban, de nem is kell.
 
Egy kis asztal, két szék (mert ki tudja, este talán nem egyedül bújsz ágyba), meg pár kiegészítő: lámpa (azért ha teheted, ablakhoz, erkélyhez közel, mert nincs is jobb a természetes fénynél), növény, kép a falon (egyéb ötleteket lsd. a lenti képeken)... és máris lesz egy biztos pont a lakásban, ahol bár a külső világ dolgaira történő ráhangolódás zajlik, de a nagy pörgésben legalább itt, nyugiban.
 
Ui.: warning. ez csak az első lépés lehet, de könnyen kedvet kaphatsz ahhoz, hogy a lakás többi részével is foglalkozz... és akkor nincs megállás :)
 

 

Címkék: nők

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr261716530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katácska! · https://www.facebook.com/kata365 2010.01.31. 19:31:21

szép elmélet
fantasztikus ötletek, imádom ezeket a képeket
nálam nem vált be a teória:)
garzon egyik sarkában rendeztem be egy kis étkezősarkot amit talán kétszer-háromszor használtam az eredeti funkciójának megfelelően
egyébként az étkezőasztalnak támasztva tárolom a bringám, a székeken lógnak a ruhák amiket nem kell vasalni, az asztalon pedig társasjátékok és könyvek teljes összhangban
hogy akkor hol eszek?
hagyjuk... :)

KentaurBen · http://olomuveg.blog.hu 2010.01.31. 19:49:11

@katácska!: kérdés: szeretnéd-e egyáltalán, evör, étkezési célokra használni :)

érdemes lenne végiggondolni:
-jó helyre került-e (egy bringa erős konkurencia, ha bejárathoz közelre tetted)
-ruhák, társasok, könyvek helyét meg lehetne-e találni (lehet, hogy azért kolbászolnak ott, mert nincs hová "hazamenniük"?

Csomag Olga · http://csomagolas.blog.hu/ 2010.01.31. 23:27:08

Azt nem értem, miért csak nőknek vannak ezek az étkezők?! Amúgy jók.

KentaurBen · http://olomuveg.blog.hu 2010.02.01. 14:59:01

@Csomag Olga: igazad van, valóban van ezek között is két-három uniszex étkező, de összességében inkább nektek szerettem volna kedvezni... lesz majd poszt normál méretű étkezőkről (és külön, inkább pasiknak szóló chillout-lakrészekről is)

katácska! · https://www.facebook.com/kata365 2010.02.01. 22:53:33

@KentaurBen:

igazából nem nagyon szoktam komolyabban étkezni ha otthon vagyok, talán csak valami konvencionális megfontolásból lett kialakítva ez a sarok
más helye a lakásban a méretekből adódóan nincs, így legokosabb lenne felszámolni az egészet, bár abban bízom, hogy költözhetek majd egy picit nagyobba mint 35nm és ott nagyon is jó helye lenne, de most hirtelen elgondolkodtam, mi lenne ha eladnám? nem ragaszkodom túlságosan a tárgyakhoz...
könyveknek, társasoknak, egyébként már nincs szabad placc, ruháknak dettó, bár nekik a szekrény után beszereztem egy mobil állványt, három cső az egész valamiért mégis szeretem :)

Csomag Olga · http://csomagolas.blog.hu/ 2010.02.02. 19:12:18

Nekem alapvetően nem kellene csak női étkező. Ha egyedül van az ember babonából nem, ha ketten, akkor meg azért. De biztos vannak nőiesebb ízlésű férfiak és fordítva akik elviselik a másik ízlését. De a lakás közös ízlét hordozzon.

Hálószobás poszt vicces lenne, na ott van néhány tényleg nagyon lányos... Azok a rózsaszín habos-babosak nagyon viccesek :-)
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása