<div id=
 
9

Marha - love or hate?

KentaurBen , 2010.02.06. 09:48

A retro-flessbekkel a marhabőr is visszakúszott a padlókra... jól tette hát, aki még a 80-as években szakszerűen hajtogatva tette be a szekrény aljába.
 
Ráadásul  - ahogy más, humán fogyasztásra tenyésztett állatok jogaival kapcsolatban is van, amelyek talán kevésbé fontosabbak, mint mondjuk egy zebráé - még a finnyásabbak is beadják a derekukat, és gyömöszölik mögé az ilyen szőrmével behúzott párnákat... sőt. mivel egyik-másik nagy designszék gyártó cég is rásiklott a témára, hihetetlen lazasággal vonult be újra a minta, még a haute-enteriőrök világába is.
 
Nekem mindig egy nagy Rorschach-minta jut róla az eszembe... a gerincvonali tükrözéssel nőtt sötét szőrből jöhetnek a legvadabb találgatások:gázálarcos majom bojtos sapkában... egyedi tervezésű Counter-Strike-pálya, négy bombalerakóval... vagy nemes egyszerűséggel, p*na.
 
Vajon amilyen hirtelen feltűnt, olyan gyorsan lesz egyszer csak újra ódivatú? ... hogy aztán mondjuk 50 év múlva ezen hencseregve nézzük a kivetített hologramos tévéadást?
 
 

 

Címkék: közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr121733470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pista bá 2010.02.06. 14:30:12

A patchwork és a téglalapra formázott kivételével rondák, mint atom.

lüke 2010.02.06. 16:00:22

Kuhscheisse nem kell:)
én csak agy metszeteket láttam a Rorhschach
de.wikipedia.org/wiki/Rorschachtest
tesztben:)

bolletje 2010.02.06. 16:05:17

Hate, de akinek tetszik, az Ikeában lehet kapni.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása