<div id=
 
1

Guruljon vagy sem?

KentaurBen , 2010.02.12. 09:51

Szintén egy eléggé megosztó témával foglalkoznék ma: bútorokkal, amelyek görgőkön és/vagy kereken "állnak".

(Kivéve a görgős foteleket...na, azok majd később kapják meg a magukét :)

 

Az, hogy egy-egy bútordarabunk könnyen mozdítható legyen, igazán praktikusan hangzik, jól tervezett gyerekszobák játékos emléke él benne, ha kell, kéz alatt van, ha nem, arrébb gurítom.

 

Mint a lenti képeken látni fogjátok, baldachinos ágytól a konyhai szigetig mindennel próbálkozhatunk... coolnak tűnik, de arra azért figyeljünk oda, hogy nem minden padlóburkoló hálálja ezt meg.

 

Elköteleződés-parások, notórius lakás-átrendezők, nappaliban nagy társasági életet élők bizonyára kórusban mondanák rá: imádjuk; és ha a buli egy emelkedett pontján jön a Csavard fel a szörnye... szőnyeget vagy a Freestyler avagy szolidabb bulikban előkerül a nagytáblás társasjáték vagy a mostmutasdmeg, seperc alatt lehet nagyobb teret varázsolni.

 

Warning: buliban addig véssük az eszünkbe míg józanok vagyunk, hogy a piánkat inkább olyan helyre tegyük, ahol nem lehet csak úgy egy térddel-taszajtással lekoccolni.

 

Fotók innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen meg innen.

 

Címkék: közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr981751407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nem szeretem a margarint (törölt) 2010.03.27. 13:44:06

Jó-jó, de azért az is szempont, hogy amikor kell, akkor szilárdan meg tudjon állni a helyén az a gurulós bútor. Pl. ha fáradtan levetem magam az ágyra, akkor ne taszajtsam arrébb ugyanazzal a lendülettel. Vagy ha pogácsát szaggatok a konyhaasztalon/-pulton, akkor nekitámaszkodhassak, ha elgémberedtem az álldogálásban. Stb.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása