<div id=
 
3

„Manöken”, mint dekorelem

KentaurBen , 2010.02.15. 11:29

A lakás be ill. átrendezése kapcsán az egyik leggyakoribb mondat, ami előfordulhat, az az, hogy „hm, innen még hiányzik valami”.

 

Persze maradhatunk a funkciónál, és gondolkodhatunk valami olyanban, amire ülni lehet, vagy rápakolni, de lehet az egy olyan dekorelem is, ami újszerű, ami egyedi.

 

Ecserin, Vaterán, nagyszülők padlásán bukkanhatunk olyan állványos vagy gurulós szabászati próbababára, amit újra „csatasorba” állíthatunk, ezúttal a lakberendezésben :)

 

Tárolhatjuk ezen a brossainkat, nyakláncainkat... működhet szobainasként, és kétféle techikával nappalink vagy hálónk nagyszerű díszítőeleme lehet.

 

Az egyik a ma már sokak által kipróbált és szeretett decoupage-technika, a másik lehetőség: huzassuk be kedvenc ruha-anyagunkkal vagy bútorkárpitunkkal.

(választhatjuk persze a megmaradt függöny vagy párnahuzat textiljét, de lehet attól eltérő, valami maradék, amit nem hagyhattál ott, de ruhaként sem tudnád viselni)

 

Az eredmény: egy érdekes dekoráció, amiben te is benne vagy, és ami mintha mindig is ott lett volna :)

 

Fotók innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen meg innen.

 

Címkék: nők

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr91759671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása