<div id=
 
komment

„Együttalvás” kikötésekkel

KentaurBen , 2010.02.21. 12:48

Már megint fejtámla... de most a dolog pikánsabb oldaláról.

 

Ha a lakberendeződnek nem is árulod el, hogy s mint zajlanak a dolgok a hálószobában - még ha rá is kérdez bármely speciális igényedre -, magaddal légy őszinte, és vess számot azokkal a praktikákkal, stratégiákkal, ami nálad/nálatok a szexuális együttlétekkel járhat...

... most konkrétabban: szereted, ha kikötöznek szex közben?

 

Ha nem is mindig, de időnként szívesen élsz ezzel a lehetőséggel, a hálószoba ágyvégének kiválasztását nem szabad elkapkodni... sőt, mondhatni erre külön oda kell figyelni.

 

Felejtsd el a minimált (párnák a falhoz döntve) vagy a nagy kárpitozott dolgokat, ide olyan valami kell – és ennyiben ki is merül az odafigyelés része -, amihez oda lehet valakit kötözni, és az masszivan tart is.

 

Számításba jöhet a kovácsoltvas, egyéb fém, a vízszintes vagy függőleges farácsos megoldás, ill. egynémely baldachinos ágykeret...

... ötletek,megoldások lásd lentebbi képek...

...aztán jöhet az ungabunga.

 

 

Fotók innen, innen, innen, innen, innen meg innen.

 

Címkék: közöshalmaz

Pin It
 

A bejegyzés trackback címe:

https://agyasztaltv.blog.hu/api/trackback/id/tr991777906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Pin It

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása